Corona

Ook al voelt het soms anders, je staat er niet alleen voor deze tijd.

Vind hier alles over werken, studeren, geld en gezondheid in coronatijd.

Ik vind het moeilijk om te sparen

Ik vind het moeilijk om te sparen

Houd sparen vol met deze 5 tips

Met iets nieuws beginnen, dat moet lukken. Maar het probleem zit hem vaak in het volhouden ervan. Maar met deze handige tips, hou jij het sparen wel vol!

Hoe krijg ik zicht op mijn toekomst

Hoe krijg ik zicht op mijn toekomst?

Stel jezelf deze 4 vragen

We komen allemaal op een punt waar we onszelf afvragen wat we precies willen. Weet jij wat je later wilt doen? Zoveel keuzes, hoe maak je de juiste?

Ik wil sparen voor een eigen thuis

Sparen voor een eigen thuis

Bereid jezelf voor met deze 5 tips

Uit huis gaan klinkt soms heel ver weg, maar het kan ook in een keer erg snel gaan. Voordat het zo ver is, is het handig om rekening te houden met een paar punten.

Hoe word ik onafhankelijk

Hoe word ik onafhankelijk

Verdiep je in deze 6 thema’s

Onafhankelijk worden is erg breed en kan op verschillende manieren. Maar wanneer je uit huis gaat, je eigen plekje krijgt, is het goed om te weten waar je allemaal aan moet denken.

Ik zoek motivatie om fit te blijven

Motivatie om fit te blijven

Blijf fit: no equipment Needed

Sportscholen zijn dicht en we zoeken motivatie om toch fit te blijven. Maar dat gaat soms wat moeilijker dan we in eerste instantie hadden verwacht. Hoe zorg jij voor motivatie?

Ik wil vooruitkijken, maar hoe doe ik dat

Vooruitkijken naar de toekomst

Kijk vooruit met deze 4 tips

Een keuze maken voor de rest van je leven wat je wilt doen, dat is lastig, maar niet onmogelijk. Stel jezelf de juiste vragen, en bijstellen over een paar jaar mag, je hoeft er niet aan vast te zitten.

Ik verveel me, wat is er nog te doen

Wat is er te doen tijdens de lockdown?

Blijf bezig met deze 4 activiteiten

We zitten vaker thuis en grote kans dat je jezelf verveelt. Maar, gelukkig is meer dan Netflix. Wij zochten wat toffe activiteiten voor je uit die je samen of alleen kunt doen 😉

Ik wil mijn eigen toekomst inrichten

Ik wil mijn eigen toekomst inrichten

Stel jezelf deze 4 vragen

Dat is eigenlijk al een opgave apart. Want weet jij wat je later wilt doen? Wanneer je kiest voor een vervolgopleiding, moet jij eigenlijk deze keuze al maken. En soms is het lastig om die keuze te maken.

Ik voel me niet veilig thuis

Ik voel mij niet veilig thuis

Wij staan voor jou klaar, vooral nu!

Bel of app ons, want wij staan klaar voor jou.

Ik zit niet lekker in mijn vel

Ik zit niet lekker in mijn vel

Een luisterend oor is niet ver weg

Zit jij niet lekker in je vel en weet je niet goed wat je er tegen kan doen? Gelukkig staat er altijd iemand voor jou klaar! Zoals wij.

solliciteren-in-corona-tijd

Solliciteren in corona tijd

Solliciteren in tijden van corona is moeilijk, maar zeker niet onmogelijk

Er zijn nu minder vacatures, maar meer mensen die solliciteren. Als jij solliciteert, net als 20 anderen, hoe kun je dan een voorsprong pakken? Lees hier drie tips die jij zo kan toepassen tijdens het solliciteren!

Veel-stress-thuis

Er is veel stress bij mij thuis

Waar kan jij naar toe voor een beetje rust?

Thuis werken, thuis studeren en thuis zitten. Alles is sinds corona thuis. Je kunt niet naar je vrienden, school of je werk. Zelfs sporten gaat nu niet meer. Althans thuis sporten is het ook net niet, toch?

struggle-met-studie-keuze

Ik heb struggles met m’n studie (keuze)

Want online studeren is het ‘net niet’.

Je zet je wekker om 08:00. Heel goed, maar zoals elke ochtend ligt het toch weer net te lekker. Met deze tips zorg jij dat jouw studie dag goed begint en eindigt!

11 mei 2021

🎮 LevelUp game event

Startdatum: 1-06-21Einddatum: 5-06-21Tijd: 00:00 - 00:00LevelUp is een game event, maar wellicht niet zoals jij in gedachten hebt. LevelUp focust zich namelijk op het inzetten van gamen voor sociale verbinding, […]
4 mei 2021

R-newt tijdens de meivakantie

Datum: 4-05-21Tijd: 00:00 - 00:00Toe aan leuke activiteiten in de buitenlucht? R-newt organiseert verschillende coronaproof activiteiten voor jongeren. Van een bootcamp tot hip hop les van een graffiti workshop tot […]
4 mei 2021

🔓Lockdown Libi met Ateliers Tilburg

Startdatum: 1-05-21Einddatum: 8-05-21Tijd: 00:00 - 00:00Meer infoToe aan een beetje lockdown libi en leuke online activiteiten? Neem dan eens een kijkje op de website van Ateliers Tilburg. Zij organiseren inspirerende […]
3 mei 2021

🎙️ Podcast maken

Startdatum: 5-05-21Einddatum: 6-05-21Tijd: 00:00 - 00:00Maak je eigen podcast tijdens ons jongerenprogramma in de meivakantie. Tijdens de workshop maak je kennis met het horen van je eigen stem. Waarom is […]
9 maart 2021

🍹 Online borrel

Startdatum: 1-05-21Einddatum: 31-05-21Tijd: 00:00 - 00:00Locatie: Jouw huiskamerMaak een feestje thuis. Wil je een online borrel organiseren? Dan heeft Restaurant Taste! verschillende pakketten samengesteld met favoriete wijnen van hun sommelier […]
9 maart 2021

👟 Ommetjes

Startdatum: 1-05-21Einddatum: 31-05-21Tijd: 00:00 - 00:00Locatie: TilburgTrek je wandelschoenen aan (lees: gewoon sneakers) en maak een ommetje. Saai? Luister dan tegelijk een inspirerende of chille podcast. Want, je kunt net […]
Contact