Meet the team!

Onze jongerenregisseurs helpen jou verder

Misschien heb je moeite om werk te vinden, vind je het lastig om een studie te kiezen of wil je graag hulp bij je geld krijgen? Wat je vraag ook is: je kan terecht bij het Jongerenpunt. Onze jongerenregisseurs maken met jou samen een plan, zodat het morgen een beetje beter is dan vandaag. We weten de weg in hulpverleningsland, weten waar we zijn moeten. Want ook voor jou zijn er oplossingen. Dus: blijf niet tobben. Neem contact op met het Jongerenpunt. Wij oordelen niet. Wij zijn er. Ook voor jou.

Meet Amal 👋🏽

Meet Jordi 👋🏽

Meet Marlie 👋🏽

Meet Karlijn 👋🏽

Hulp nodig?

Heb je vragen over je werk, school, geld of andere zorgen? Dan kun je bij het Jongerenpunt terecht. Onze jongerenregisseurs helpen jou graag vooruit. En deze hulp is voor jou helemaal gratis!

Onze jongerenregisseurs zitten voor je klaar om jou te helpen. Wil je een koffietje doen of van gedachten wisselen? Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen dan met jou contact op.

"*" indicates required fields

1Waar kunnen we je mee helpen?
2Jouw gegevens
3Extra info
Jordi Jongerenpunt
Leonie


Ze hebben mij geholpen met het voorbereiden voor een baan zoeken. Er werd met mij besproken hoe je je voorbereid voor een sollicitatiegesprek en het zoeken van een plek. Waar je naar kijkt enz. De vrouw die mij heeft geholpen was echt super lief en heel erg behulpzaam.

Marc

Programma manager

marc@jpmb.nl

06 10 05 28 88

Contact