SAMEN INVESTEREN IN JOUW TALENT EN TOEKOMST

Zit jij momenteel werkloos thuis op de bank? Heb je een baan die eigenlijk niet aansluit bij jouw capaciteiten? Staat er op persoonlijk vlak iets in de weg of is er een andere reden waardoor jij niet werkt of op school zit? En ben je tussen de 18 en 27 jaar? Dan zijn wij er voor jou!

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Wij bieden wat nodig is om jou verder te helpen. Dat kan een goed advies of een beroepskeuzetest zijn. Maar we kunnen je ook begeleiden naar vacatures, leerwerkplekken, opleidingen of werkervaringsplaatsen. En als er ingewikkelde problemen zijn, dan zorgen we ervoor dat de juiste instanties erbij worden gehaald. Wij laten pas los als we zeker weten dat jij op de juiste plek zit.

Het Jongerenpunt biedt ook jongeren met een startkwalificatie (een diploma op MBO2 of HAVO/VWO) passende ondersteuning.

SCHOOL

WIL JIJ MEER WETEN OVER

Leerplicht en kwalificatieplicht, een scholingslening, studeren met een arbeidsbeperking, loondienst en opleiding, een WW-uitkering hebben en ook willen studeren, hoe je aan een stageplek komt, carrièrekansen, studiekeuze of studeren als alleenstaande ouder?

INKOMEN

WIL JE WETEN

Hoe je een uitkering aanvraagt, of je recht hebt op uitkering, wat bijzondere bijstand is, wat de schuldhulpverlening voor jou kan doen, hoeveel vermogen je mag hebben of een erfenis gevolgen heeft voor je uitkering?

WERK

HEB JIJ VRAGEN OVER

Het vinden van een baan, social media als baan, Startersbeurs, ontslagen worden, hoe je een CV maakt, sollicitatietips, arbeidsvoorwaardengesprekken voeren of over het starten van je eigen onderneming?

Wat past bij jou?

VACATURES

TIJD OM VAN DE BANK AF TE KOMEN

En de handen uit de mouwen te steken? Check hier de laatste vacatures, aanpakken maar!

JONGERENPANEL

JIJ KUNT ONS HELPEN!

Het Jongerenpunt is constant op zoek naar nieuwe manieren om zoveel mogelijk jongeren te bereiken. Daarom proberen we onszelf steeds te verbeteren. We praten niet over jongeren, maar mét jongeren. Jouw mening telt en deze nemen we graag mee. Lijkt het jongerenpanel je interessant?