22 april 2022
Vraag over school Jongerenpunt

Welke keuze ga jij maken: werken of studeren?

Wat doe jij na school? Ga je meteen werken of twijfel je om verder te studeren? Sommigen kiezen voor een tussenjaar, maar wat is de juiste keuze voor jou?
14 april 2022
Vind jij het lastig om werk te vinden - Jongerenpunt 1

Lukt het solliciteren niet?

Vind jij solliciteren moeilijk of krijg je vaak een afwijzing terug? Kom dan naar het Jongerenpunt. Onze jongerenregisseurs kijken dan samen met jou mee, zodat je jouw volgende sollicitatie zeker weten gaat rocken!
2 april 2022

Hoe vind je leuk werk?

De ideale job, bestaat die voor jou? Misschien heb je wel enig idee, maar vind je het moeilijk om precies uit te vinden wat je wil doen. Welke stappen moet je nemen om bij die droomjob te kunnen komen?
19 maart 2022
Luisterend oor jongerenpunt

Tegenslag? Dit is hoe je ermee dealt

Een festivalloze zomer, een afwijzing op je sollicitatie of een trein die net voor je neus wegrijdt. De een haalt zijn schouders op, de ander loopt er de hele dag mee rond. Hoe kun je makkelijker dealen met zulke tegenslagen?
9 maart 2022
Op jezelf wonen, bereid je voor met deze 5 tips

Op jezelf wonen, bereid je voor met deze 5 tips

Als je begint met studeren dan wil je waarschijnlijk graag op jezelf gaan wonen. We hebben een korte checklist gemaakt van 5 items waar je aan moet denken als je voor het eerst op jezelf gaat wonen.
2 maart 2022
Zo stel jij haalbare doelen op voor jezelf

Zo stel jij haalbare doelen op voor jezelf

Een doel is goed om te hebben, maar niet altijd even makkelijk om op te stellen. Met een paar kleine tips, kan jij doelen opstellen die jij gaat bereiken. Lees maar eens mee.
Contact