13 maart 2023

Geef Je Stem Kleur Met Deze 4 Tips

Woensdag is het zover: 15 maart. Dan gaan we stemmen, althans wij wel. Jij ook? Mocht je nog geen idee hebben op wie je moet stemmen, dan ben je hier op de juiste pagina. Bekijk hier 4 handige tips!
1 februari 2023

5 Kleine Tips Om Goed Te Sparen

Een nieuwe gewoonte volhouden is vet lastig. Net als goede voornemens, die vliegen vaak ook na twee weken al de deur uit. Maar met deze handige tips, hou jij het sparen wel vol!
23 januari 2023

Wat Is Succes? Dit Zeggen Jongeren Op Straat

Succes is voor iedereen anders, maar weet jij wat het voor jou betekent? Je weet waarschijnlijk wel dat je succesvol wil zijn, maar de vraag is waarin?
8 januari 2023
Vraag over school Jongerenpunt

Welke Keuze Ga Jij Maken: Werken Of Studeren?

Wat doe jij na school? Ga je meteen werken of twijfel je om verder te studeren? Sommigen kiezen voor een tussenjaar, maar wat is de juiste keuze voor jou?
14 december 2022
Vind jij het lastig om werk te vinden - Jongerenpunt 1

Lukt Het Solliciteren Niet?

Vind jij solliciteren moeilijk of krijg je vaak een afwijzing terug? Kom dan naar het Jongerenpunt. Onze jongerenregisseurs kijken dan samen met jou mee, zodat je jouw volgende sollicitatie zeker weten gaat rocken!
2 april 2022

Hoe Vind Je Leuk Werk?

De ideale job, bestaat die voor jou? Misschien heb je wel enig idee, maar vind je het moeilijk om precies uit te vinden wat je wil doen. Welke stappen moet je nemen om bij die droomjob te kunnen komen?
Contact