7 februari 2024

Ik word 18, wat moet ik allemaal regelen?

Word jij binnenkort 18? Dan komen er best wat zaken op je af. Zo word je vanaf dat moment zelf de baas bent over je eigen geldzaken. Maar wat moet je verder nog meer regelen? Ontdek het in deze blog!
2 december 2023

Wat Voor Werk Past Bij Mij?

Veel jongeren komen naar ons toe met de vraag: ‘ik weet niet goed wat ik wil.’ Misschien heb je een vaag idee, maar hoe ga je van dat idee naar het vinden van een leuke baan? Daar komt het Jongerenpunt om de hoek kijken!
30 oktober 2023

Uitkering Aanvragen? Jongerenpunt Helpt!

Wil jij een uitkering aanvragen, maar heb je geen idee waar te beginnen? Het Jongerenpunt helpt je graag hiermee. Onze coaches kijken graag mee naar jouw situatie.
14 augustus 2023
hoe kies je een passende studie jongerenpunt

Hoe Bepaal Je Welke Nieuwe Studie Je Gaat Doen?

Wil jij gaan studeren? Dan wil je natuurlijk de beste beslissing nemen. Maar hoe ontdek je welke studie echt bij jou past? Hier zijn 3 handige tips om je op weg te helpen. Lees snel verder.
29 april 2023

Geld Verdienen Of Verder Studeren?

Wanneer je klaar bent met school dan moet je een keuze maken of je gaat werken of verder studeren. Maar je kunt ook kiezen voor een tussenjaar. Welke keuze maak jij?
20 april 2023

Hoe Ga Je Om Met Een Teleurstelling?

Een afwijzing op je sollicitatie of een trein die net voor je neus wegrijdt. De een haalt zijn schouders op, de ander loopt er de hele dag mee rond. Hoe kun je beter met zulke tegenslagen omgaan?
Contact