20 juni 2024
Meisje met laptop

Studietoeslag voor studenten met beperking

Veel studenten werken om hun studie te betalen. Heb je een beperking, dan kan bijverdienen best lastig zijn. Maar misschien heb je recht op studietoeslag? Lees hier meer!
10 juni 2024
Bjorn Techniek Jongerenpunt

Overweeg je een andere baan?

Sta je op het punt om van baan te wisselen? Dan is het goed om te weten in welke branches er werk te vinden is. Ben je benieuwd welke banen de komende 10 jaar veel kansen bieden? In deze blog vind je de antwoorden.
4 juni 2024

Zo kun je een gesprek starten

Herken je dat? Je merkt dat een vriend of vriendin zich niet zo lekker voelt. Hoe kun je dan helpen? Met een goed gesprek! Zo'n gesprek beginnen kan lastig zijn. In deze korte blog geven we je 3 handige tips om een gesprek te beginnen.
20 mei 2024
hoe kies je een passende studie jongerenpunt

Hoe Bepaal Je Welke Nieuwe Studie Je Gaat Doen?

Wil jij gaan studeren? Dan wil je natuurlijk de beste beslissing nemen. Maar hoe ontdek je welke studie echt bij jou past? Op deze pagina geven we 3 handige tips om je op weg te helpen.
7 februari 2024

Ik word 18, wat moet ik allemaal regelen?

Word jij binnenkort 18? Dan komen er best wat zaken op je af. Zo word je vanaf dat moment zelf de baas bent over je eigen geldzaken. Maar wat moet je verder nog meer regelen? Ontdek het in deze blog!
2 december 2023

Wat Voor Werk Past Bij Mij?

Veel jongeren komen naar ons toe met de vraag: ‘ik weet niet goed wat ik wil.’ Misschien heb je een vaag idee, maar hoe ga je van dat idee naar het vinden van een leuke baan? Daar komt het Jongerenpunt om de hoek kijken!
Contact