Blog.


Of je nu zoekt naar tips om je doelen te behalen of manieren om meer geld over te houden. Look no further; je hebt het gevonden. Een pagina bomvol inspiratie, nieuwe inzichten en handige tricks 🔥
 
 
12 oktober 2021
Tegenslag Dit is hoe je ermee dealt cover

Tegenslag? Dit is hoe je ermee dealt

Een festivalloze zomer, een afwijzing op je sollicitatie of een trein die net voor je neus wegrijdt. De een haalt zijn schouders op, de ander loopt er de hele dag mee rond. Hoe kun je makkelijker dealen met zulke tegenslagen?
18 augustus 2021
Sparen voor een eigen plek. Hoe dan

Op jezelf wonen, bereid je voor met deze 5 tips

Als je begint met studeren dan wil je waarschijnlijk graag op jezelf gaan wonen. We hebben een korte checklist gemaakt van 5 items waar je aan moet denken als je voor het eerst op jezelf gaat wonen.
4 augustus 2021
blog zomer activiteiten in tilburg 2021

Zomer Activiteiten in Tilburg (2021)

Hartje zomer. Dan wil je natuurlijk leuke dingen doen. Ook in Tilburg kan dit! Ticket to Tilburg verzamelde een scala aan activiteiten waar je naartoe kunt, ook als het met bakken uit de lucht komt vallen.
15 juli 2021
Zo stel jij haalbare doelen op voor jezelf

Zo stel jij haalbare doelen op voor jezelf

Een doel is goed om te hebben, maar niet altijd even makkelijk om op te stellen. Met een paar kleine tips, kan jij doelen opstellen die jij gaat bereiken. Lees maar eens mee.
15 juli 2021
5 kleine tips om goed te sparen

5 kleine tips om goed te sparen

Een nieuwe gewoonte volhouden is vet lastig. Net als goede voornemens, die vliegen vaak ook na twee weken al de deur uit. Maar met deze handige tips, hou jij het sparen wel vol!
1 juli 2021

Krijg grip op je geld met deze 4 tips

Herken je dat? Je houdt soms iets te veel maand over dan geld. Als dit te vaak gebeurt, dan wil je het natuurlijk veranderen. Maar hoe pak je dit aan?