Wat zeggen jongeren over het Jongerenpunt?

Reviews & Ervaringen

Average Rating: 5.0 stars (based on 6 ratings)

Wat zeggen jongeren over het Jongerenpunt?

Reviews & Ervaringen

Average Rating: 5.0 stars (based on 6 ratings)

Na het afronden van een hbo en wo studie, liep ik vast in het solliciteren. Ik wist niet wat ik wilde en wat voor werk bij mij paste. Ondertussen zat ik bijna een jaar thuis, toen ik op de website van het Jongerenpunt terecht kwam.
Na een aantal gesprekken met mijn jongerenregisseur kwam het idee van een ontwikkelbaan ter sprake. Een mooie kans om werkervaring op te doen! Inmiddels is deze bijna afgelopen en heb ik een contract mogen ondertekenen!

Pauline

Het jongerenpunt heeft ervoor gezorgd dat ik de functie heb gekregen die ik zocht. Ik vind het super fijn dat ze alle tijd hebben genomen om mij te helpen. En kan iedereen aanraden ook hulp te vragen waar nodig.

Wesley

In mijn zoektocht (waar ik nog in zit) bied Jolijn mij een enorme steun. Ze luistert goed naar mijn verhaal en probeert het te analyseren. Komt altijd met een idee, waar ik dan ook altijd eerlijk over mag zijn of ik het nu wat vind of niet. Oprecht en goed in haar werk. Ze is betrokken en wilt mij ook echt zien stijgen in dat wat ik kan. Het is moeilijk om een weg te vinden in een maatschappij als deze. Je hebt zoveel keuzes. Dat maakt ons rijk maar soms ook voor ons zo ingewikkeld doordat we ons laten leiden door wat andere ons zeggen. Het is van belang om naar je intuïtie te luisteren en te kijken naar waar jij echt gelukkig van word. Daar heeft Jolijn mij erg mee geholpen. Ik heb me opengesteld en ben hard aan t werk samen met mijn vangnet (jongerenpunt, specifiek Jolijn) om mijn mooiste leven te leven.

Moisha

Na het behalen van mijn Bachelor diploma HRM vond ik de stap om een baan te vinden toch wel spannend. Mijn jongerenregisseur heeft mij geholpen hoe ik mezelf kan presenteren bij bedrijven en hoe ik netwerkgesprekken kan voeren. Door de wekelijkse gesprekken bleef ik overzicht houden en kreeg ik steeds meer inzicht in wat voor bedrijf, werkomgeving en functie bij mij past.

Emmie

Het Jongerenpunt heeft geholpen realistisch naar de toekomst te kijken. Welke stapjes kun je nemen om bij je goals te komen, in plaats van daar meteen te willen zijn. Een fijne organisatie!

Esmee

“Echt een toffe organisatie. Loop gerust eens binnen als je een vraag hebt. Ik kan het zeker aanraden !!”

Rhodney

Succesverhalen

Deze strijders vonden hun succes! 💚

Emmie:

"Toen ik terugkwam van het reizen, merkte ik dat het solliciteren een drempel was."

Dünya:

"Hoe kom ik nog aan geld als ik ziek ben? Mag ik werken? Waar ga ik wonen?"