Een samenwerking tussen:

   

Ik verveel me, wat is er te doen tijdens de lockdown?

Geen vrienden, geen bios, geen terrasjes en dan ook nog een avondklok…

We zitten vaker thuis en grote kans dat je jezelf verveelt. Maar, gelukkig is meer dan Netflix. Wij zochten wat toffe activiteiten voor je uit die je samen of alleen kunt doen 😉

Why Netflix Asks “Are You Still Watching?” (and How to Stop It)

Wat te doen in Tilburg

 Activiteiten in Tilburg

Tilburg barst van de creativiteit en van de evenementen. Ja, ook tijdens de lockdown. Allemaal aangepast zodat we veilig online met elkaar in contact kunnen komen, en wie weet ook nog iets kunnen leren.

Zo zijn er de komende tijd interessante evenementen. Neem een kijkje op de volgende sites om te zien of er een (online) evenement is die jij wilt bijwonen!

Buurtsport Ateliers Tilburg
Benieuwd wat er aan sport wordt gedaan in jouw buurt? Houdt dan sport in Tilburg in de gaten.
Ben jij de creatieveling in huis? Dan is Stichting
Ateliers
een pagina die je in de gaten moet houden! Kijk eens in de webshop voor leuke activiteiten!
Avondje uit Brabant Maatjes
Een avondje uit tijdens de lockdown? Geheel coronaproof en online is dat mogelijk. Brabantmaatjes staat ook nu voor jou klaar voor een praatje.
R-Newt Ticket to Tilburg / VVV Tilburg
Ook R-newt heeft leuke (coronaproof) activteiten gepland staan waar jij aan kan deelnemen!
Nog niet een event gevonden die jij interessant vindt? Neem dan een kijkje op de website van vvv Tilburg of Ticket to Tilburg voor nog meer events!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Of wil jij een eigen podcast maken of ben jij benieuwd hoe een podcast gemaakt wordt? Doe dan mee aan de podcast workshop van het Ontdek station 013!

Wandelbingo!

 Wandelen in de buurt en ondertussen een spel spelen!

Wandelen klinkt misschien saai. Maar je kan het juist heel leuk en actief maken. Zo heeft Sport in Tilburg de wandelbingo kaarten in het leven geroepen. 20 verschillende kaarten en routes die jij kan lopen. Van kaarten voor de allerkleinste tot kaarten voor de Piushaven. Benieuwd naar de kaarten? Je vindt ze hier.

Shoppen

  In Tilburg, vanaf de bank

Niet bij Zalando, maar doe het bij een Tilburgse winkel. Ze hebben jouw hulp keihard nodig. Misschien kun je met vrienden of vriendinnen nadenken over wat jullie gaan kopen? Je leest hier hoe het werkt én bij welke winkels je iets kunt halen.

Spelletjes

Cards Against Humanity International Edition - Kaartspel   Cards against Humanity

Ken je dit spel? Normaal speel je dit spel met kaarten en legt iedereen die op tafel. Nu is er ook een online variant van. Ouderwets een spel spelen en lachen, kom maar door!

  Distance Disco

Liever geen kaartspel? Dan heb je altijd nog Distance Disco. Laat die heupen maar draaien en kom erachter wie op dezelfde muziek danst. Disclaimer, je hoort de muziek van anderen niet. Hoe goed ken jij de dansmoves van jouw vrienden?

Be Creative

  Schiet het perfecte plaatje van je stad

Perfect voor je Insta, toch? Experimenteer met je mobiel of camera. Nu heb je de tijd. Misschien is het ook wel tof om een paar vrienden of vriendinnen uit te dagen voor een foto challenge. Iets als: probeer 2021 in een foto te vangen. Eigenlijk doe je dan precies wat ze bij het Perfecte Plaatje op RTL4 doen, nice!

het-perfecte-plaatje-logo — Trouwfotograaf voor Nederlandse, Multiculturele en Hindoestaanse bruiloften

Zit hier niks voor jou tussen?

Houd dan social media in de gaten

Vaak zie je veel organisaties online iets delen van een online activiteit. Op de site van In de Buurt (Tilburg) blijf je goed op de hoogte: www.indebuurt.nl/tilburg/doen

Een samenwerking tussen: