1. Home
  2. /
  3. Blog
  4. /
  5. Werk
  6. /
  7. Wat Voor Werk Past Bij Mij?

Wat Voor Werk
Past Bij Mij?

Veel jongeren komen naar ons toe met de vraag: ‘ik weet niet goed wat ik wil.’ Misschien heb je een vaag idee, maar hoe ga je van dat idee naar het vinden van een leuke baan? Daar komt het Jongerenpunt om de hoek kijken! Ontdek hieronder hoe onze jongerenregisseurs jou kunnen ondersteunen.

💪🏽 Stap 1. Samen op zoek naar jouw passie

Alles begint met de vraag: wie ben jij en waar word je blij van? Als je het nog niet zo goed weet, ga dan samen met één van onze coaches op zoek naar de antwoorden.

  Wie ben ik?
Ontdek je eigen identiteit en wat jou uniek maakt. Onze coaches helpen je bij het ontdekken van je persoonlijke eigenschappen en interesses, zodat je beter begrijpt wie je bent en wat je wilt!

  Wat kan ik goed?

Weet je welke skills je in huis hebt? Nog niet? Kijk dan samen met onze coaches waar jouw talenten liggen. Van praktische vaardigheden tot verborgen talenten, we brengen alles in kaart.

  Wat wil ik nou eigenlijk?

Het antwoord op deze vraag kan soms lastig zijn, maar onze coaches zijn er om je te begeleiden. Via persoonlijke gesprekken leren we jouw ambities kennen.

Dus, laat het Jongerenpunt je helpen bij het beantwoorden van deze vragen en op weg gaan naar het vinden van jouw passie en droombaan. Ontdek samen met ons wat de toekomst voor jou in petto heeft!

💥 Stap 2. Dromen omzetten tot actie

Om actie te ondernemen, is het belangrijk te weten wat je wilt. Zodra we dit samen duidelijk hebben, staan onze coaches klaar om je te helpen bij het maken van een persoonlijk actieplan! Hierin bespreken we het volgende:

  Waar sta je nu?
Ben je tevreden met waar je nu staat? En welke skills of tools heb je al in huis om jouw situatie te veranderen? Misschien ken je mensen in je netwerk die je ook vooruit kunnen helpen.

  Waar wil je naartoe?
Is jouw doel het vinden van een leuke baan? Dan bepalen we samen hoe we ervoor gaan zorgen dat je daar aan de slag komt. Of het nu gaat om een specifieke baan, opleiding of andere persoonlijke doelen, wij laten pas los zodra jij op je plek zit.

  Hoe komen we daar waar jij wil zijn?
Onze coaches begeleiden je bij elke stap van de reis. En dan bedoelen we ook elke stap! Heb je bijv. een sollicitatiegesprek en wil je een laatste keer oefenen? Stuur een appje naar je coach! Wil je een cv-check, hulp met het schrijven van je sollicitatiebrief? We got you!

Jordi Jongerenpunt

Laat je dromen werkelijkheid worden en schakel de hulp van het Jongerenpunt in! ✨

Confused Superbowl GIF by Republic Records

Zet de eerste stap.

Kom je een koffietje doen? ☕💬

Je bent bij ons welkom om binnen te droppen. Laat je gegevens hieronder achter en wij sturen jou een berichtje terug.

"*" indicates required fields

1Waar kunnen we je mee helpen?
2Jouw gegevens
3Extra info

Sharing is caring 💚

Contact