1. Home
  2. /
  3. Blog
  4. /
  5. Werk
  6. /
  7. Lukt Het Solliciteren Niet?

Lukt Het Solliciteren Niet?

Vind jij solliciteren moeilijk of krijg je vaak een afwijzing terug? Kom dan naar het Jongerenpunt. Onze jongerenregisseurs kijken dan samen met jou mee, zodat je jouw volgende sollicitatie zeker weten gaat rocken!

Jordi Jongerenpunt

Wij zoeken met jou mee!

  Vind je het moeilijk om aan de slag te komen als je een leuke vacature hebt gevonden? Dan kunnen we samen met jou een plan van aanpak maken, zodat jij daar aan de slag komt.

  Ook tijdens het uitvoeren van dit actieplan blijven we jou supporten. Lukt solliciteren de eerste keer niet? Let’s go for the next one!

  Bij het Jongerenpunt kennen we veel mensen, we hebben namelijk een groot netwerk. Daar mag jij ook gebruik van maken! Misschien kunnen we je voorstellen aan interessante bedrijven bij jou in de buurt.

  Wil je zelf leren netwerken? Dan kunnen we je leren hoe je een sterk en effectief netwerk opbouwt.

  En ook niet onbelangrijk: we kunnen je ook voorstellen aan vacatures waar je misschien helemaal niet aan gedacht hebt!

We helpen jou graag op een manier die jij fijn vindt. Samen wandelen? Doen we dat!

Vind jij het lastig om werk te vinden - Jongerenpunt 1

Samen bereiden we jou voor!

  Is je cv niet in orde of kan ie een update gebruiken? We kunnen je helpen met het opstellen of aanscherpen van je cv. Zo wordt je cv woest aantrekkelijk.

  Vind je het lastig om jouw motivatie op papier te krijgen? We helpen je met het schrijven van de sollicitatie- of motivatiebrieven.

  Met zelfvertrouwen jouw sollicitatiegesprek ingaan? We kunnen natuurlijk van tevoren oefenen, zodat je weet je wat kunt verwachten.

Jongerenpunt Midden-Brabant Logo 2021 - zwartOver het Jongerenpunt

Het Jongerenpunt is dé plek waar jongeren (16 t/m 26 jaar) terecht kunnen voor gratis ondersteuning rondom werk, studie en geld. Kom je er even niet uit? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We helpen jou graag!

En als je liever een appje stuurt kan dat natuurlijk ook:
06 21 34 10 41 

subheader jongerenpunt midden brabant
Sharing is caring 💚

Kun jij wat hulp gebruiken?

Neem dan ook contact op.

We hebben al veel jongeren kunnen helpen met solliciteren. Ook jij bent dus welkom! En geen zorgen: al onze hulp is voor jou helemaal gratis.

En als je liever een appje stuurt kan dat natuurlijk ook:
06 21 34 10 41 

Contact