Denk jij soms wel eens aan een andere baan?

Zo dacht ook Jesse. Hij verruilde de keuken voor een baan in de techniek 🍳⚙️

Maar waarom eigenlijk? Hij geeft 3 redenen:

  Ik moest bijna altijd werken wanneer mijn vrienden vrij waren. Dat wilde ik veranderen.

  Ik ben opgegroeid met dingen uit elkaar halen. Dat heb ik vanuit mijn vader meegekregen. In de keuken zagen ze mij ook als de technische guy. Als er ergens een lamp het niet deed dan werd ik altijd geroepen om het op te lossen. Die reparerende rol past mij veel beter dan de koksmuts 😉

  Werken in de keuken was leuk, zeker met gezellig collega’s, maar het was niet mijn passie. Ik ben via een studiekeuzebeurs uiteindelijk toch weer bij de techniek terecht gekomen. En dat is precies wat ik vroeger al enorm leuk vond!

Jesse – Elektrolas

Jesse (22) werkt nu als Servicemonteur bij Elektrolas.

Bekijk hier het verhaal van Jesse:

Zo ziet de werkdag van Jesse er nu uit!

subheader jongerenpunt midden brabant

Ben jij ook toe aan iets anders?

Kom eens kijken in de techniek!

Wil je een dagje meelopen bij Elektrolas? Of misschien een bakkie doen? ☕  Laat dan hieronder jouw gegevens achter, dan neemt Thije met jou contact op:

Elektrolas open dag
Elektrolas Lastechniek BV

  Waalwijk

 0416 336 777

  Ik ga akkoord met het Privacy Statement

  Check ons Privacy Statement hier

  Nieuwsgierig naar andere verhalen?

  Bekijk meer verhalen van jongeren die kozen om te komen werken in de technieksector.

  Bjorn, 19 jaar.

  Van autogarage naar grote werkplaats.

  Zoë, 26 jaar.

  Van bloemist naar engineer.

  Deze campagne is mede mogelijk gemaakt door:

       

  Ook jouw bedrijf in de spotlight zetten? Vraag Buro Werktuig om de mogelijkheden.

  Contact