TOP-week

TOP Week 2019 is dit jaar van maandag 19 augustus t/m vrijdag 23 augustus. Tijdens deze week ga je kennismaken met alle aspecten die Tilburg aan haar studenten kan bieden.

TOP Week is de introductieweek voor alle nieuwe studenten die gaan studeren in Tilburg (Tilburg University, Fontys Hogeschool en Avans Hogeschool). Je kunt deelnemen aan TOP Week als (HBO/WO) bachelor student, als (pre-)master student, als Nederlandse student of als internationale student. TOP Week wordt georganiseerd door en voor studenten. Tijdens TOP Week staat alles in het teken van kennismaken met je medestudenten, je nieuwe studentenstad en het studentenleven in Tilburg. Dit zorgt ervoor dat jij een vliegende start kan maken. Kortom TOP Week is hét begin van jouw studentenleven in Tilburg!

Centraal bij alle activiteiten staat het leren kennen van je studiegenoten aangezien je alle activiteiten samen bezoekt. Daarnaast staan het ontdekken van Tilburg als studentenstad en het levendige studentenleven centraal. De week heeft gevarieerde activiteiten. Zo ga je Tilburg ontdekken door de kroegentocht en een Night at the Museum, leer je de verschillende studie-, sport- en studentenverenigingen kennen, ga je tijdens de Recharge Lunch eten in het groene Spoorpark, kun je genieten van een buitenbioscoop bij Willem II, ga je chillen in het zwembad van Stappegoor en je maakt een Tilburgse TOP Cantus mee.

Deelnemer inschrijving

Voor €75,- heb je toegang tot alle activiteiten en feesten in TOP Week. Daarnaast wordt er drie dagen voor lunch gezorgd en iedere dag voor avondeten.

Aanmelden doe je hier.

Contact