Is Train Them Ready iets voor jou?

Wat is het?

Het project Train Them Ready maakt jou startklaar voor een baan bij defensie. Tijdens de opleiding krijg je training op de plek waar je misschien gaat werken: op een kazerne. Je leert de basisvaardigheden die nodig zijn voor een baan binnen de krijgsmacht. Je bent heel praktijkgericht bezig, doet veel aan sport en geniet van een uitdagende stage bij één van de krijgsmachtdelen. Na het afronden van je opleiding kun je direct solliciteren bij defensie. Mocht je toch niet bij defensie aan de slag willen, dan is deze opleiding ook een goede voorbereiding voor een andere baan.

Voor wie is het?

Woon je in de regio Midden-Brabant? En houd je van een fysieke en mentale uitdaging? Dan is Train Them Ready iets voor jou!

Hoe lang duurt het project?

6 maanden. Je start in december en krijgt in juni/juli de kans te solliciteren voor een baan bij defensie. Met nazorg duurt het traject tot oktober.

Wat heeft Train Them Ready van jou nodig?

– Je bent tussen de 18 en 26 jaar
– Je woont in de regio Midden-Brabant
– Je komt uit de WW, WWB, Wajong, VSV & NUG
– Minimaal VMBO-basis niveau is vereist
– Een VGB (Verklaring geen bezwaar)
– Een flinke dosis enthousiasme

Jij doet ook mee toch?

Je kunt een mailtje sturen naar Ferry ffholierhoek@roctilburg.nl. Dit hoeft geen lange mail te zijn, maar vertel kort waarom jij graag wil meedoen, wat je leeftijd is, waar je woont en hoe je heet natuurlijk. Na de aanmelding neemt Ferry contact met jou op!

Contact