GOLDFISHED Invites; StadsmakersDonderdag 11 april 2019 van 20:00 - 23:00
Theaters Tilburg


Het is weer tijd voor een nieuwe editie van Goldfished Invites, de creatieve talkshow van het Zuiden. Tijdens Goldfished Invites gaat gastheer Tyrone Tjon-a-loi in gesprek met diverse mensen uit de creatieve sector om te achterhalen wie zij zijn, wat ze doen en wat hun visie is. Het thema van de komende editie is Stadsmakers.

Stadsmakers focussen zich op het ontplooien van activiteiten ter bevordering van stadse cultuur met als doel de stad leuker, beter, slimmer en/of mooier te maken. Inmiddels woont meer dan 50% van de wereldbevolking in steden en wordt er in steden 90% van de welvaart geproduceerd. Oftewel: onze steden zijn de toekomst, maar hoe belangrijk is de rol van stadsmakers hier in? Wanneer ben je een stadsmaker? En waarom noemen we Tilburg een Makersstad?

De gasten van de Goldfished Invites Talkshow zijn:
- Justus van den Elsen (Dirty Paws Media)
- Sander van Bussel (Kaapstad, Human Rights Tattoo & Tilburg Cowboys)
De sidekick van de avond is the one & only Sidney Marte

Bij Goldfished Invites vertellen jonge creatievelingen over bijzondere ervaringen, nieuwe projecten en belangrijke ontwikkelingen in de creatieve sector. Goldfished is een creatieve organisatie die zich al vijf jaar inzet om de creativiteit in het Zuiden te stimuleren. Ze willen de grootste steden van Brabant op creatief gebied verbinden om zo alles te kunnen laten zien wat Brabant in huis heeft en de strijd aan te gaan met de Randstad. Hierbij is de kracht van verbinding en creativiteit heel belangrijk.

Haal hier je tickets, voor maar € 5!
 
Contact