HEEL VEEL VACATURES IN DE LOGISTIEK ZIJN NOG NIET INGEVULD…

Daarom is Midpoint Brabant samen met het logistieke bedrijfsleven een campagne begonnen om openstaande vacatures te vervullen in de logistieke sector. Ook Jongerenpunt Midden-Brabant werkt hier aan mee.

Wat willen we bereiken? Meer jongeren aan de slag in de logistiek. Maar dat gaat niet vanzelf. Want jongeren zoeken en kijken anders naar vacatures. Daarom gaan we bestaande vacatures ‘jongerenproof’ maken én promoten via ons platform: het Jongerenpunt.

Zo werkt het:
Stap 1 – Wij plaatsen jouw vacature.

  Dit is eenvoudig. Jij plaats jouw vacature met één klik op de website van het Jongerenpunt! Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is het formulier hiernaast in te vullen. Om het voor jongeren aantrekkelijk te maken, werken we met een hele specifieke format. Lees meer

  Belangrijk: we willen de drempel om te solliciteren verlagen. Dit doen we door de motivatiebrief en cv aan de voorkant over te slaan. In plaats daarvan willen we zorgen dat er contact tussen het bedrijf en de jongere tot stand komt. Dat CV kan altijd daarna nog, als dat echt belangrijk is. Lees meer

Stap 2 – Wij verzorgen de online promotie.

  Staat jouw vacature op de website? Top! Om een nog groter bereik te realiseren, kunnen we jouw vacature vanuit de Jongerenpunt kanalen ook via paid advertising bij jongeren onder de aandacht brengen. Op deze manier kunnen we tussen de 5.000 en 7.500 jongeren uit de regio Midden-Brabant bereiken.

Om je een idee te geven hoe jouw vacature eruit komt te zien, hebben we een voorbeeld gemaakt:

  De ingevulde velden zijn correct en ik geef akkoord op plaatsing van mijn vacature op de website en social media kanalen van het Jongerenpunt tegen een betaling van € 100,- excl. btw. De factuur wordt gestuurd naar het eerder ingevulde e-mailadres.

  marc jongerenpunt
  Meer informatie nodig?

  Marc Bevers, programma manager Jeugdwerkloosheid, vertelt graag meer over alle mogelijkheden!
    06 10 05 28 88

  Contact