TOP! JE HEBT DE QR-CODE GESCAND 🙋

Waarschijnlijk wil je eerst wat meer weten over het Jongerenpunt. Snappen we. Jordi (onze jongerenregisseur) vertelt je alles wat je moet weten in deze video. Kijk je even mee? 🍿

Veel jongeren weten het Jongerenpunt al te vinden!

Lees de verhalen van jongeren die al contact met ons opnamen.


Deni: “Ik heb na het halen van een mbo diploma veel stress gehad over wat ik hierna moest doen. Jongerenpunt heeft mij geholpen aan een uitkering en manieren om te zoeken naar een passende baan.”


Leonie: “Ze hebben mij geholpen met het voorbereiden voor een baan zoeken. Er werd met mij besproken hoe je je voorbereid voor een sollicitatiegesprek en het zoeken van een plek. Waar je naar kijkt enz.”


Meike: “‘Na twee keer de verkeerde studiekeuze hebben gemaakt heb ik contact opgenomen met het Jongerenpunt. Zij hebben mij begeleid in mijn studiekeuze. Ik was zelf al heel laat met een keuze maken en vond het erg spannend om nog te kiezen.”


Esmee: “‘Het Jongerenpunt heeft geholpen realistisch naar de toekomst te kijken. Welke stapjes kun je nemen om bij je goals te komen, in plaats van daar meteen te willen zijn.”


Yasmin: “In januari 2021 ging het ontzettend slecht met mij. Ik stond al op de wachtlijst bij een psychologe praktijk maar dit ging nog een aantal maanden duren. Via een vriendin ben ik bij jullie terechtgekomen en al snel werd ik geholpen door Jolijn en daarna door Eefje met behulp van 7 gesprekken.”

Ja, geef mij Jongerenpunt 🙋

Laten we gewoon eerst eens kennismaken. Een rondje wandelen, een bak koffie drinken, wat jij fijn vindt. Sta jij hiervoor open? Vul dan het formulier in en dan nemen wij met jou contact op:

  Ik ga akkoord met het Privacy Statement

  Check ons Privacy Statement hier

  Zit je niet te wachten op onze hulp? 🙅

  Dan vallen we je natuurlijk niet meer lastig. Je kunt jezelf hieronder afmelden:

   Contact