1. Home
  2. /
  3. Blog
  4. /
  5. Vrije tijd
  6. /
  7. Zomer Activiteiten in Tilburg (2021)

Zomer Activiteiten in Tilburg (2021).

Augustus 2021. Hartje zomer. Dan wil je natuurlijk leuke dingen doen. Ook in Tilburg kan dit! Lekker solo, met een vriend, vriendin of kleine groep? Ticket to Tilburg verzamelde een scala aan activiteiten waar je naartoe kunt, ook als het met bakken uit de lucht komt vallen.

Bioscoop 🍿

Altijd leuk, toch? Onderuitgezakt zitten in de bioscoop met een grote bak popcorn op je schoot. Niks mis mee. Ondertussen draait Fast en Furious 36 ook alweer @ de Pathé, maar als jij meer van de films bent die niet in de grote bioscopen worden gedraaid, dan kun je ook gewoon naar Cinecitta gaan.

Escape Rooms 🏃‍♀️💨

De naam zegt het al: het is hier de bedoeling dat je zo snel mogelijk uit de kamer probeert te ontsnappen. Super leuk om met vrienden, familie of collega’s zo’n avontuur te beleven. En goed nieuws, want ook Tilburg heeft een paar toffe escape rooms: Escape Hotel 013, Locked en Locks&Keys.

NondeJeu 🎲

Gezellig samen met vrienden bordspelletjes doen, rustig jeu-de-boulen, ondertussen wat hapjes naar binnen werken. Nondeju, wat leuk zeg! Als je wat meer spanning en sensatie zoekt, strijd dan tegen andere teams in Prison Island en ga de uitdaging aan in maar liefst 30 cellen. Check de site voor alle gezellige activiteiten.

De Voltage ⚡

Is stilzitten in de bios niks voor jou? Ga dan naar de Voltage. Hier is écht van alles te doen. Laserschieten, karten, break-In rooms, sumoworstelen in een te groot pak. Het kan allemaal hier. Check alle activiteiten bij de Voltage hier.

Bowlen 🎳

Wij kennen niemand die bowlen eigenlijk niks aan vindt, jij wel? Bij De Dolfijn: The Plays To Be en De Voltage kun je eindeloos lang bowlen. Trek gauw een paar fancy shoes aan en gooi die strike. Dat verdient daarna wel een mooi dansje #moonwalk.

Poolen 🎱

Poolen is nooit een verkeerde keus (pool grapje). Verzamel wat mensen, huur een pooltafel en klets lekker bij onder het genot van een drankje. Waar je in Tilburg kunt poolen?  Bij Poolcentrum 4 Friends en Saints Poolcenter ben je elke dag welkom.

Deel dit artikel 💚