Vacature Meuwese Accountants assistent accountant

Meuwese Accountants

Als assistent accountant draag jij zorg voor de tevredenheid van jouw klanten van a tot z. Ben jij van de nodige markten thuis en ben je flexibel? Kom dan het team bij Meuwese Accountants versterken!

 

Over de functie

  • 40 uur per week beschikbaar
  • Je draagt zorg voor de tevredenheid van jouw klanten van a tot z.
  • Je verzorgt mede de administraties van de klanten in Exact Online
  • Voorbereiden en opstellen van jaarrekeningen in Caseware
  • Verzorgen van diverse aangiften OB/IB en VPB

 

Over Meuwese Accountants

Meuwese Accountants en Adviseurs is gespecialiseerd in accountancy, fiscaal recht, administratieve dienstverlening, salarisadministratie, estate planning en MKB Advies. Hun klantenkring bestaat voornamelijk uit MKB-bedrijven, vermogende particulieren, dienstverlenende bedrijven en ZZP’ers. Veel organisaties vonden in hun de ideale sparringpartner voor financiële, economische en fiscale vraagstukken. Ze zijn een compacte organisatie met professionele, hoogopgeleide specialisten voor de verschillende disciplines.

 

Vanuit hun prachtige locatie aan de Tilburgse Piushaven navigeren zij hun klanten op basis van cijfers naar zakelijk succes. Op deze hotspot is ruimte voor een (assistent) accountant. Zij bieden je een uitdagende functie, waarbij je veel kunt leren en meemaken op accountancygebied. Zij rekenen op jou. Reken jij met hen?

 

Functie-eisen

Jij werkt graag in een compact team en bent niet bang om nieuwe dingen aan te pakken. Zij werken met de programma’s CaseWare en Exact (online).

Reageren

Voel jij je aangesproken door wat je net hebt gelezen? Dan drinken ze graag een kop koffie met je! Stuur je cv met een kort mailtje naar ralph@meuwese-accountants.nl en je hoort snel van hen.