Vacature Van der Vlak Hotel Gilze-Tilburg zweminstructeur

Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg

Hotel Gilze-Tilburg beschikt over een eigen sportcentrum, de “Toucan Health Club”, met diverse zwembaden, een vernieuwd wellnessresort, een uitgebreide fitnessruimte en diverse groepsles activiteiten.

Functieomschrijving zweminstructeur
Als zweminstructeur bij de Toucan Health Club verzorg je samen met je collega-instructeurs de ABC-kinderzwemlessen, privé(kinder-)zwemles en MBVO (Meer Bewegen Voor Ouderen). Beschik je ook over de bevoegdheid Fitnessinstructie dan kun je naast het geven van zwemlessen je uren uitbreiden met begeleiding van de leden in de fitness. Binnen de Toucan Health Club worden ook diverse groepslessen gegeven zoals X-co, Club Power, Club cycle, Club yoga en Club step.
Kortom, er zijn volop mogelijkheden binnen een dynamische, moderne sportomgeving die nog steeds aan het groeien en uitbreiden is.

Afhankelijk van de bevoegdheden van de kandidaat kan de functie qua uren oplopen tot ongeveer 15 uren per week. Er dient wel rekening gehouden te worden met de vrijdag en zaterdag(-morgen) als werkdagen.

Opleidingsniveau
Een gediplomeerde CIOS-er of ALO-er, met als keuzevak zwemonderwijs, kan hier zijn kennis in de praktijk brengen. Mocht je op dit moment in de afrondende fase van deze opleiding zitten, kun je ook alvast solliciteren voor een bijbaan naast je studie!

Gewenste werkervaring
Al enige relevante werk/stage-ervaring in de zwem/fitnessinstructiebranche is een grote pre.

Voor meer info over de Toucan Health Club, neem dan een kijkje op www.toucanhealth.nl. Voor meer informatie over de functie en het werken bij Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg kun je contact opnemen met de afdeling P&O via 0161-458911.

Reageren

Enthousiast? Reageer dan nu!
Reacties met cv kun je mailen naar de afdeling P&O; mh@hotelgilzetilburg.nl.