Vacature GroenRijk Tilburg weekend medewerker bloemenafdeling (m/v)

Groenrijk

GroenRijk Tilburg is op zoek naar studenten die in het weekend een bijbaantje op een bloemenafdeling willen. Lijkt dit je een interessante bijbaan? Solliciteer dan snel!

Over GroenRijk Tilburg
GroenRijk Tilburg is een tuincentrum in Tilburg Noord. In maart 2015 hebben ze een geheel nieuw bedrijfspand geopend met alle comfort erin met volledige ‘buitenbeleving’ door een lichtdoorlatend dak. Er zijn 160 parkeerplaatsen, parkeren is gratis. In de proeftuin is er gelegenheid voor koffie met iets lekkers. Ook snijbloemen zijn toegevoegd aan het assortiment. Natuurlijk hebben ze buitenplanten, perkplanten, potterie, dierartikelen, vijverartikelen, tuinmeubelen, barbecues, kamerplanten en trend-sfeer artikelen. Er is gratis Wifi in het hele pand!

Medewerker bloemenafdeling
Je assisteert ervaren medewerkers op de afdeling met het maken van eenvoudige boeketten, daarnaast sta je achter de kassa voor de klanten die af willen rekenen. In de bloemenafdeling hebben ze ook een Kiala/UPS afhaalpunt, wat betekent dat je klanten helpt met het afhalen van hun pakketje en neemt ook te versturen pakketjes aan.

Interesse?
Wil je graag aan de slag op de bloemenafdeling? Vul het formulier in of stuur je sollicitatie met cv
naar tilburg@groenrijk.nl en misschien is dit binnenkort wel jouw nieuwe baan!