Vacatures ContourdeTwern vrijwilligers

ContourdeTwern

ContourdeTwern is weer op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor drie vacatures. Wil je graag aan de slag als vrijwilliger? Bekijk dan eens om welke vacatures het gaat.

Luisterhelden
De Luisterlijn is een landelijke hulplijn waar mensen hun verhaal kunnen vertellen. De vrijwillige medewerkers van de Luisterlijn zorgen ervoor dat de beller of chatter centraal staat, door deze te woord te staan en gehoor te geven aan zijn of haar verhaal. Wil jij een luisterend oor bieden?
Neem dan contact op via tilburg@deluisterlijn.nl.

Buitenspeeldag
Voor de buitenspeeldag in de buurt Oerle/Trouwlaan worden activiteitenbegeleiders gezocht die tijdens deze gezellige dag de kinderen begeleiden bij een spel of activiteit. Wil jij samen met andere vrijwilligers een knalfeest maken van 12 juni? Neem dan contact op via jackenbeppie@hotmail.com voor meer informatie.

Den Herdgang
Wil je als vrijwilliger aan de slag in een woonzorgcentrum voor ouderen? Bij Den Herdgang is er van alles mogelijk! Van het ondersteunen op de afdeling, het begeleiden van de bingo tot het bezoeken van bewoners; er is passend vrijwilligerswerk voor iedereen. Neem hiervoor gerust contact op met l.hoogendoorn@dewever.nl.

Vacaturebank vrijwilligerswerk
Voor meer informatie over deze en vele andere vacatures kijk je op www.vrijwilligerstilburg.nl. Geef je de voorkeur aan persoonlijk contact? Loop dan gerust eens binnen bij het Vrijwilligerspunt in jouw wijk. Kijk op de website voor openingstijden en adressen, of bel naar het AdviesPunt: 013-549 86 46.