Ticketservice – Theaters Tilburg

Theaters Tilburg is op zoek naar een medewerker voor de ticketservice, die vanaf 1 oktober op oproepbasis komt werken. Lijkt deze functie iets voor jou? Lees de vacature door en solliciteer op deze functie.

Voorstellingen, concerten en activiteiten voor iedereen, ongeacht levensstijl, leeftijd of portemonnee. Een programma en een ambiance waar je u tegen zegt. Uitmuntende horeca. Een organisatie die altijd nadenkt over hoe het beter of anders kan. Die buiten de lijntjes durft te kleuren. Die nauw samenwerkt met haar strategische partners. Dat zijn wij. We zijn een welkom huis voor artiesten, musici, makers en bovenal ons publiek. Wij weten ons met hoogwaardige en relevante podiumkunsten en evenementen te verbinden aan bewoners, artiesten, musici, organisaties en bedrijven. We zijn ervan overtuigd dat in de live-ontmoeting alle schoonheid, inspiratie en verdieping samenkomt.

Functie medewerker ticketservice

Als oproepmedewerker Ticketservice ben je de vraagbaak voor onze gasten zowel aan de balie, telefonisch en schriftelijk. Je verkoopt voorstellingstickets, onze horeca-arrangementen en tickets voor andere activiteiten. Tevens zorg je voor een accurate financiële en administratieve afhandeling van deze transacties in ons ticketingsysteem en voor de afdracht van kasgelden. Je onderhoudt het ticketingsysteem en ondersteunt de afdeling bij voorkomende werkzaamheden zoals onder andere klachtafhandeling, postverwerking en verkoopacties.

Wij vragen

Je beschikt over een servicegerichte instelling en een vriendelijke uitstraling. Representativiteit, commercieel en zowel schriftelijk als mondeling vaardig. Ook heb je minimaal een afgeronde MBO-opleiding en een gedegen computerkennis. Je bent administratief onderlegd en werkt nauwkeurig. Je bent flexibel inzetbaar en werkt met name in de avonduren (tenminste 2 avonden beschikbaar) en de weekenden (tenminste 1 dag beschikbaar).

Onze openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 12:00 tot 18:00 en bij avondvoorstellingen doorlopend tot aanvang. Op zondagen 2 uur voorafgaand aan de voorstelling. In de zomer hanteren wij afwijkende openingstijden waarvan wij een aantal weken gesloten zijn.

Wij bieden

Een salaris in functieschaal 3 en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Nederlandse Podia. Je wordt onderdeel van een organisatie met gemotiveerde collega’s en je kunt rekenen op een enthousiast en bevlogen team.

Informatie en sollicitatie

Sollicitaties met cv kun je voor maandag 23 september richten aan Veerle Dirven (coördinator Ticketing): Theaters Tilburg, Postbus 3035, 5003 DA Tilburg of vacatures@theaterstilburg.nl o.v.v. ‘sollicitatie Oproepmedewerker Ticketservice’. Bij gelijke geschiktheid verdienen interne kandidaten de voorkeur. Meer informatie? Bel dan naar 013 549 0389.

Check hier meer vacatures bij Theaters Tilburg.