Vacature De Voltage office- en sales medewerker

De Voltage 

Zoek jij een uitdaging waarbij commerciële vaardigheden en gastvrijheid hand in hand gaan met elkaar? Stop dan met zoeken, de Voltage heeft de perfecte baan als office- en sales medewerker voor jou. Momenteel zoeken ze versterking van hun team voor 24 uur per week.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Vandaag komen er diverse grote gezelschappen genieten van een actief en verzorgd dagje uit! Naast het voortraject ben jij ook vandaag het eerste aanspreekpunt voor de diverse contactpersonen en gezelschappen. Jij verwerkt aanvragen en biedt de helpende hand bij het creëren van het perfecte dagje uit. Jij onderhoudt de relaties met diverse opdrachtgevers, leveranciers en nevenbedrijven.

Of het nu om e-mailing, telefonie of mondelinge conversaties gaat, door jouw spontaniteit en kennis van het bedrijf weet jij als geen ander hoe jij moet inspelen op de wensen van onze gasten. De gasten ontvangen zij voor een dagprogramma waarbij gecombineerde diners en feestavonden meer regel zijn dan uitzondering. Dit betekent dat de werkzaamheden als office- en sales medewerker ook plaatsvinden in de weekenden en avonden.

Wat heb jij te bieden als office- en sales medewerker?

  • Je hebt ervaring met office- en sales werkzaamheden en hebt affiniteit met de leisure sector;
  • Flexibel, gastgericht, stressbestendig en commercieel zijn eigenschappen die jij ten volste bezit;
  • Je bent communicatief vaardig en staat sterk in jouw schoenen.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in de functie of heb je vragen? Stuur dan je cv met motivatiebrief naar kevin@devoltage.nl. Zij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.