Vacature horeca-kanjers Ibiza Tilburg (vanaf 18 jaar)

Ibiza Tilburg

Ibiza Tilburg, uitgeroepen tot leukste restaurant van Brabant is op zoek naar enthousiast personeel. Werken bij het leukste restaurant van Brabant?

Over Ibiza Tilburg
Er is niet voor niks voor de naam Ibiza gekozen. Dit is gebeurd naar aanleiding van de bezoekjes die zij de afgelopen jaren aan het eiland Ibiza hebben gebracht. De gemoedelijke sfeer die je daar aantreft hebben zij geprobeerd mee te nemen naar Tilburg. Het is immers slechts aan weinigen gegeven om meerdere keren per jaar in het vliegtuig te stappen om naar het eiland Ibiza te gaan. Hopelijk is de opzet geslaagd en vindt je nu “om de hoek” een stukje terug van het Ibiza dat hemelsbreed op 1435 km te vinden is.

In het najaar van 2014 zijn zij gestart om de bezoekers van Ibiza met de combinatie bites en cocktails een gezellig avondje uit voor te schotelen. Dit heeft geleid tot veel drukke, maar vooral gezellige avonden. Hoe een ander werkt is op deze site terug te vinden.

Interesse?
Ben je minimaal 2 en maximaal 5 avonden beschikbaar (woensdag t/m zondag) stuur dan een mail met daarin je beschikbaarheid, cv en (pas)foto naar Anneke@IbizaTilburg.nl