Sales Medewerker  – Boules Bites Bar (32 – 40 uur)

Boules Bites Bar! Ruim 1100 m2 Jeu de boulen in een urban ambiance. Wij bieden onze gasten een combinatie van spel/entertainment en hoogstaand streetfood, borrelplanken, speciaal-bieren, cocktails en nog veel meer. Kortom: Jeu de boulen in een hip jasje. Voor dit concept zijn wij op zoek naar een Sales Medewerker.

De functie:

Boules Bites Bar is voor de Sales afdeling per direct op zoek naar een sterke commerciële persoonlijkheid die gedreven, enthousiast en doelgericht is. Je kerntaak is het stimuleren van de verkoop. Dit doe je door middel van klantenbinding, maar ook door het uitzetten van speciale acties. Verder doe je marktonderzoek, concurrentenanalyse en houd je kansen en veranderingen op de markt in de gaten. Andere werkzaamheden zijn: telefonische verkoop, het vergroten van naamsbekendheid, beheren van klantencontracten, herkennen van verkoopmogelijkheden, in kaart brengen van klantbehoeften en het mede initiëren en uitvoeren van verbeteracties op het gebied van Marketing en Sales.

Wat bieden wij jou:

  • Het volgen van de benodigde (aanvullende) opleidingen/ cursussen/ trainingen behoort tot
    de mogelijkheden;
  • Wij bieden jou een leuke en afwisselende functie met fijne collega’s in een dynamisch
    bedrijf;
  • Wij bieden een marktconform salaris aansluitend bij jouw ervaring en leeftijd;
  • Tewerkstelling te Utrecht (hoofdkantoor)
  • 32 – 40 uur.
Geïnteresseerd?

Ben jij die topverkoper die Boules Bites Bar op de kaart zet? Reageer dan nu!
Stuur je sollicitatie (CV, motivatiebrief en pasfoto) naar: tilburg@boulesbitesbar.nl. Sluitingsdatum is 14 november 2019

Er zijn nog vier andere vacatures, check ze hier!