Barista Starbucks – Hazeldonk West

Carburant Tankstations B.V. – Breda
€11 – €12 per uur – Fulltime óf Parttime.

Wat ga je doen?

Jij gaat aan de slag bij een spiksplinternieuwe Starbucks-vestiging in Breda. Deze vind je bij een drukbezocht trefpunt voor haastige reizigers en ontspannen vakantiegangers. Het is dus belangrijk dat je als fulltime of parttime barista jouw hoofd koel weet te houden, want het kan aardig druk worden. Jij neemt bestellingen op, maakt de lekkerste creaties en geeft de klant binnen no-time zijn toffee nut latte. Met jouw open houding en million dollar smile loopt iedere klant tevreden de zaak weer uit.

“Maar ik heb nog nooit een frappuccino gemaakt…”

“No worries,want voor je begint als barista krijg je een uitgebreid inwerktraject van Starbucks. De training duurt 3 weken, voorafgaand aan je startdatum, waarna jij alle recepten op je duimpje kent en klaar bent om aan de slag te gaan.”

Latte *het maar aan mij over!

Wanneer kan ik beginnen?

*Als fulltime of parttime barista kun je direct starten. Je kan tussen de 16 en 36 uur aan de slag gaan (uren zijn bespreekbaar). De vestiging is open van maandag tot en met zondag van 06.00 tot 20.00 uur. Je wordt flexibel ingepland over het aantal uur dat jij hebt opgegeven. Af en toe ’s avonds of in het weekend werken vind jij dus geen enkel probleem.

Wat wij bieden
  • Een baan als fulltime of parttime barista bij een gloednieuwe Starbucks in Breda;
  • Een bruto-uurloon van € 10,68, afhankelijk van je leeftijd en ervaring kan dit afwijken.
  • Een uitgebreide barista cursus voor je begint;
  • Verschillende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot shift supervisor.
Wat wij vragen
  • Minimaal vmbo/mbo-werk- en -denkniveau;
  • Je bent klantvriendelijk, zoekt altijd naar nieuwe dingen om te leren en bent gewend om in een drukke omgeving te werken.
  • Je hebt een rijbewijs B en eigen vervoer. Deze nieuwe Starbucks-vestiging is namelijk alleen te bereiken met de auto.

Solliciteren doe je via Indeed. Hier de link.