Dierenspeciaalzaak Pets Place verkoopmedewerker

Pets Place 

Dierenspeciaalzaak Pets Place is opzoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker voor zowel parttime als fulltime. Ben jij de dierenliefhebber waar Pets Place naar opzoek is? Lees dan snel verder. 

Pets Place

Pets Place is dé dierenwinkel van Nederland en altijd in de buurt te vinden. Pets Place is hiermee de winkel voor de echte dierenliefhebber. In onze dierenwinkels werken onze specialisten met passie om mens en dier dichter bij elkaar te brengen. We hebben alles wat nodig is om huis- en erfdieren te voorzien van de dagelijkse benodigdheden.

In een van onze beide winkels in Tilburg is ook een Boerenbond gevestigd. Boerenbond is een specialist op het gebied van de tuin, met een uitgekiend assortiment voor verzorging en onderhoud, maar ook voor gereedschap, werkkleding, tuininrichting, zwembad en BBQ kun je bij Boerenbond terecht.

Verkoopmedewerker

Jij als verkoopmedewerker bij Pets Place hebt net zoveel met mensen als met dieren. Jij zit helemaal op je plek als je werkt met een enthousiast team, waar geen één dag hetzelfde is. Je vindt het een uitdaging om de winkel er perfect uit te laten zien en onze klanten blij de winkel zien te verlaten, iedere dag weer.

Jij bent samen met het team het visitekaartje van onze winkel. Je weet hoe je enthousiast op een klant afstapt, wat je moet zeggen en doen om de klant aan ons te binden. Die klant die onze winkel verlaat die denkt dan nog even terug “Zo, hier werd ik toch even goed geholpen’.

In onze winkel bieden wij de meest uitéénlopende service doordat er een Dogwash, Trimsalon en een dierenartsenpraktijk onder de naam Vets Place aanwezig is. Enthousiast geworden over de functie? Lees dan nu verder wat wij jou kunnen bieden en om meer van onze organisatie te weten te komen.

Wij bieden:

  • Wij willen als organisatie jou graag belonen voor je inzet en daarom krijg je natuurlijk 13 keer per jaar je salaris op tijd uitbetaald. Salaris is gebaseerd op de CAO Non-Food, module Tuincentra;
  • Je krijgt naast je salaris over je gewerkte uren ook je vakantiegeld en verlof uitbetaald;
  • Natuurlijk gaan wij er vanuit dat jij als collega enthousiast wordt van onze producten en daarom voorzien wij jou van personeelskorting;
  • Is je enkele reisafstand meer dan 10 km dan krijg jij van ons een mooie reiskostenvergoeding;
  • Deelname aan ons IJsvogel Campus opleidingsprogramma;
  • Natuurlijk vragen wij ook een aantal dingen van jou:
  • Je kunt goed samenwerken, je bent resultaat- en klantgericht en commercieel gedreven;
  • Je hebt affiniteit met het assortiment en interesse in het beter leren kennen van onze producten;
  • Je bent beschikbaar in het weekend, koopavonden en tijdens vakanties;

Reageren

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met de Bedrijfsleider op tel.: 013-2077097 of 013-4672903