Vacature MediaMarkt medewerker beveiliging parttime

MediaMarkt

MediaMarkt zoekt een parttime medewerker beveiliging. Zorg jij voor een prettige sfeer in de winkel, weet jij alle klanten te begroeten en kun jij orde houden? Solliciteer dan snel op deze functie!

Wat ga je doen als medewerker beveiliging?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verwelkomen van de klanten die de winkel bezoeken. Tevens beantwoord je vragen van de klanten en zorg je voor een prettige sfeer in de winkel. Je ziet toe op een ordelijke gang van zaken op de afdeling Kassa en Infobalie. Je draagt zorg voor het controleren en het bewaken van het beleid en procedures m.b.t. veiligheid en beveiliging. Je doet voorstellen en aanbevelingen ter verbetering van het beveiligingsbeleid aan de Vestigingsdirecteur en de Beveiligingscoördinator. Daarnaast signaleer je vroegtijdig fraude, diefstal en overtredingen en onderneemt adequate actie. Je verzorgt winkelverboden, daderregistraties en onderzoekt diefstallen en fraudezaken. Tot slot bied je ondersteuning op het gebied van BHV.

Ben jij de ideale kandidaat? Jij:

  • hebt een MBO- diploma beveiliging en je hebt enige jaren werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • bent communicatief vaardig, stressbestendig, enthousiast en bent bovenal klantgericht en zelfstandig.
  • kunt goed organiseren
  • hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • bent bereid te werken in weekend en op koopavonden.

Interesse?

Je werkt met jonge gemotiveerde collega’s met korte lijnen en veel eigen verantwoordelijkheid, waar medewerkers worden gestimuleerd zichzelf te ontwikkelen. Naast een fantastische werksfeer bieden wij:

  • een leuk salaris;
  • flexibele uren van 3 tot 12 uur óf 13 tot 32 uur per week;
  • werken is mogelijk doordeweeks, in de avonden én het weekend;
  • voordeel op jouw fitnessabonnement;
  • aantrekkelijke personeelskorting!

Wie zijn wij?

MediaMarkt is marktleider op het gebied van consumentenelektronica in Nederland. Als team bouwen wij aan het blijven van dé omnichannel speler met 49 vestigingen en een online webshop. Hoe we dat doen? Door onze klanten op één te zetten. Altijd. Door zowel online als offline de beste klantbeleving te bieden. Wij bouwen een feestje voor en met onze klanten. Wij geloven dat alles kan als je zelf actie onderneemt. Werken bij MediaMarkt betekent: met plezier willen winnen!

Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Contact
Contact: Mevr. M. van Wijk
Media Markt Tilburg BV
Pieter Vreedeplein 152
5038 BW Tilburg