Opleiding met loopbaangarantie in de metaal

Stichting Vakopleiding Tilburg & Raaak Personeel

Dolgraag aan de slag in de metaal maar niet de juiste papieren? Raaak Personeel helpt je toch aan die felbegeerde baan als gereedschapsmaker, draadvonker, slijper of verspaner.

Samen met de Stichting Vakopleiding Tilburg leidt Raaak je op voor een baan in de metaal. Het gaat om de zogenoemde verspanende beroepen. Fijnmechanisch werk zoals slijpen, draadvonken en het maken van gereedschap. Je leert dus een echt ambacht.

Wie komen voor het opleidingstraject in aanmerking?
Iedereen die affiniteit heeft met techniek, kan zich aanmelden voor dit unieke opleidingstraject. Of je nu een diploma hebt of niet, het belangrijkste is dat je interesse hebt in techniek en zin hebt om een nieuw vak te leren.

 

Hoe werkt het?
Het gaat om echt maatwerk. Nadat jij je hebt aangemeld bij Raaak Personeel ga je in gesprek met Bas van der Boom. Samen kijken jullie naar jouw wensen en mogelijkheden. Vervolgens doe je een assessment om te kijken of je geschikt bent voor het werk in de metaalsector. Als het beroep bij je past zorgt Raaak daarna voor een ontmoeting met een metaalbedrijf. Klikt dat? Dan maakt Raaak Personeel in samenwerking met de Stichting Vakopleiding Metaal Tilburg een opleidingsplan op maat.

 

En dan?
Dan ga je de schoolbanken in. Niet schrikken! In die schoolbank zit je niet de hele week. Je loopt ook stage zodat je alles wat je leert meteen in de praktijk kunt brengen.
Klinkt dit als een ijzersterk plan? Meld je dan snel aan!

 

Wat vragen we?

  • Je bent op zeer korte termijn beschikbaar
  • 2 rechterhanden, interesse in (metaal)techniek.
  • 100% Motivatie

 

Wat krijg je?

  • Kosteloze opleiding
  • Begeleiding van A tot Z voor, tijdens en na het project
  • Een loopbaan in de metaalsector

Reageren

Wil jij deze kans niet missen? Meld je dan snel aan via simone@jpmb.nl