Vacature – FEMZ – Quizmaster

FEMZ is per direct op zoek naar een quizmaster en spelleid(st)er. Als quizmasters ben jij de gangmaker tijdens de vele quizzen en dinerspellen. En als spelleid(st)er weet jij de deelnemers van de citygames te enthousiasmeren en uit te dagen tijdens een teamdag, familiedag of vrijgezellenfeest.

Over FEMZ

FEMZ beschikt over twee eigen event locaties: Het Patronaat en FEMZ’s creatieve studio. Beide gelegen in het centrum van Tilburg. Daarnaast werken zij samen met diverse event en horeca locaties in Brabant. Hier organiseren zij meer dan 1000 activiteiten en events per jaar.

Omdat ze een zeer uitgebreid aanbod in activiteiten aanbieden en maar blijven groeien zijn ze altijd op zoek naar gezellige en daadkrachtige workshop, game, quiz en event managers. Vind jij het leuk om voor groepen te staan en ben je op zoek naar een gevarieerde parttime baan? Twijfel dan niet om een mail te sturen met jouw motivatie.

Wat ga je doen als quizmaster?

Het betreft een vacature op oproep basis (5-15 uur) waarbij de nadruk ligt op de zaterdagen. Daarnaast hebben ze ook regelmatig doordeweeks boekingen staan waarvoor je zal worden ingezet. Deze vinden zowel plaats op een van de locaties in het centrum van Tilburg als bij de partner locaties in Moergestel, Goirle, Hilvarenbeek, Oisterwijk en Breda.

Naast quizzen en dinerspellen biedt FEMZ een breed scala aan andere creatieve en culinaire uitjes, feesten en events. Mocht je graag meer all-round worden ingezet, dan staan zij hier zeker voor open en zul je intern verder worden opgeleid tot all-round medewerker.

Wat wij vragen

Twijfel je of jij de kandidaat bent die zij zoeken? Hieronder een kort overzichtje van competenties en voorwaarden waar de medewerkers van FEMZ heel blij van worden;

  • Je bent sociaal, enthousiast en staat je mannetje
  • Je bent flexibel inzetbaar, ook in het weekend. Ze zitten nu eenmaal in de event branche.
  • Je spreek vloeiend Nederlands (Engels is een pré )
  • Je bent representatief en gastgericht. Je bent tenslotte het visitekaartje van hun bedrijf.
  • Je bent dol op spelletjes en wat gezonde rivaliteit
  • Je beschikt over een rijbewijs en auto

Contact: Femke
info@femz.nl
013-7503926