Vacature Tida commercieel medewerker binnendienst

Tida Parket

Tida zoekt een commercieel medewerker binnendienst voor een fulltime functie van 32 tot 40 uur per week. Geïnteresseerd? Lees snel de hele vacature en reageer direct!

Als commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste aanspreekpunt in onze showroom in Tilburg. Je adviseert klanten bij het uitzoeken van een nieuwe vloer: traditioneel parket, multiplank, gietvloeren, bamboe, kurk, PVC of laminaat. Je werkt offertes uit, volgt deze op én ondersteunt je collega’s bij het uitwerken en opvolgen van de offertes. Tot slot beantwoord je alle voorkomende vragen per telefoon of e-mail.

Daarnaast ondersteun je je collega’s van de webshop. Je beantwoordt vragen per telefoon of e-mail, verzorgd retours en verwerkt de online bestellingen in Wooncommerce.

 

De ideale Commercieel Medewerker Binnendienst;

  • Is multifunctioneel en breed inzetbaar
  • Heeft een commerciële instelling
  • Kennis van houten vloeren is een pré
  • Kan goed zelfstandig werken en is representatief
  • Werkt netjes en secuur
  • Is fulltime (32 – 40 uur) beschikbaar (parttime is ook mogelijk)
  • Woonachtig in omgeving Tilburg

 

Zij bieden jou

Tida Parket biedt een no-nonsense werkomgeving met een familiair karakter! Binnen de vooruitstrevende organisatie word je een afwisselende en zelfstandige functie aangeboden met volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. De functie kent uitstekende primaire en unieke secundaire arbeidsvoorwaarden, met een salaris passend bij de functie, je kennis en vaardigheden. En een ontzettend leuke vrijdagmiddagborrel natuurlijk!

 

Over Tida

Tida parket is met bijna 40 jaar ervaring het oudste parketbedrijf in Tilburg. Naast klassiek traditioneel tapis parket in bijvoorbeeld visgraatmotief, leveren we robuuste plankenvloeren, een warme kurkvloer of uiterst duurzaam bamboeparket. Ook hebben wij hoge kwaliteit laminaat en PVC in huis. Daarnaast kan men terecht voor renovatie van bestaande houten vloeren of het schuren en afwerken hiervan. In onze prachtige showroom van 400m2 aan de Ringbaan Zuid in Tilburg laten we diverse mogelijkheden zien.

Reageren

Stuur je cv + motivatie naar mirna@tida.nl en wie weet drinken we binnenkort wel een bakje koffie samen!