Verkoopmedewerker – JACK & JONES 

 

Weekend/oproep/flexibel – Voor onze JACK & JONES shop in Tilburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven verkoopmedewerker.

 

Over ons:

Meer dan een kwart eeuw geleden waren we van plan om de wereld te veroveren. Gewoon een stel jongens met onze eerste jeans collectie en een ongekende passie voor denim. Vele jaren later zijn we nog steeds gewoon één van de jongens en draait het nog steeds alleen om jeans, maar we hebben ondertussen wel een aantal mensen aan ons team toegevoegd.

JACK & JONES is meer dan alleen een stoer heren merk. Het JACK & JONES universum is een drama free zone! Gewoon kwalitatieve jeans met een goede vibe. Dat is onze filosofie. Bij JACK & JONES werken mensen die deze filosofie en manier van leven eigen hebben gemaakt. We zijn relaxte, harde werkers met een “no drama, just good vibes” mentaliteit.

 

De functie:

Als je komt werken bij JACK & JONES als Verkoopmedewerker adviseer je klanten bij het uitzoeken van een nieuwe garderobe. Hierbij ga je zowel klantgericht als verkoopgericht te werk. Je beschikt over een grote dosis enthousiasme en hebt bovendien goed oog voor detail. Er komen geregeld dozen met nieuwe collectie binnen die moeten worden gescand en opgeruimd. Dat kan soms best veel werk zijn. De winkel ziet er aantrekkelijk uit omdat jij samen met collega’s er voor zorgt dat het netjes is. Maar het aller belangrijkste zijn natuurlijk de klanten! Deze geef jij de beste service die er maar is. Met een glimlach van oor tot oor verwelkom je de klanten en geef je hen de ruimte om eerst even rustig rond te kijken. Wanneer zij jou nodig hebben sta jij klaar en adviseer jij waar nodig. Na het afrekenen bedanken de klanten jou aangezien ze perfect geholpen zijn.

 

Wat vragen wij?

  • Ervaring in een winkel is niet verplicht, wel een pré
  • Je bent helemaal gek van alles wat met mode te maken heeft (wij willen passie zien )
  • Je bent positief, enthousiast en goed in staat je in de wensen van onze klanten te kunnen verplaatsen
  • Je vindt het geen probleem om in het weekend en/of een koopavond werken
  • Je woont in de buurt van de winkel
  • Je kunt zowel de klant als je collega’s in de winkel inspireren met de laatste fashion trends

 

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een prachtige winkel met een hecht team. Collegialiteit, zelfstandigheid en plezierig werken staan voorop. Daarnaast bieden wij diverse doorgroeimogelijkheden en ben je verzekerd van uitstekende arbeidsvoorwaarden. O ja, ook een geweldige korting op de gehele collectie!

 

Klaar om te solliciteren?

Zodra we je sollicitatie ontvangen hebben, sturen we je een bevestiging via de e-mail. Je ontvangt nog een tweede mail die toegang en uitleg geeft over ons recruitment systeem. We bekijken jouw sollicitatie en laten zo snel mogelijk iets van ons horen. We streven ernaar om dit binnen 2 weken te doen. Laat van je horen en solliciteer door op de groene knop hieronder te drukken!

Facebook1k
Instagram274