Klantenservice medewerker – MediaMarkt

 

De klanten van MediaMarkt helpen tot de klant tevreden is. Daar word je blij van! Als klantenservice medewerker voor MediaMarkt beantwoord je alle vragen over bestellingen, reparaties en voorraden. Dit doe je niet alleen telefonisch, maar dat kan ook per mail, chat of social media. Wat jij wil! Altijd op zoek naar de WOW voor jou! Dat is wat we doen voor alle MediaMarkt klanten, #peopleofTP.

 

Is deze vacature iets voor jou? Jij:

  • Spreekt en schrijft goed Nederlands en misschien een beetje Engels;
  • Bent klantgericht en een teamplayer;
  • Bent flexibel inzetbaar, maar geeft aan wanneer je vooral echt niet kan werken: de klantenservice van MediaMarkt is doordeweeks geopend van 8:00 tot 23:00 uur, in het weekend van 9:00 tot 20:00 uur.

 

Werk in ons callcenter als Klantenservice medewerker

Teleperformance biedt jou een direct contract aan als klantenservice medewerker en je komt dus niet in dienst van een uitzendbureau. Je krijgt een betaalde training, een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, doorgroeimogelijkheden (in salaris en/of functie), flexibele werktijden, kortingen, sportschoolregeling en nog veel meer!

 

Solliciteren?

Klinkt goed? Solliciteer direct! Meer weten? Check de procedure of neem contact op met recruiter Yoni Pels: 06 – 11 13 91 39 / yoni.pels@teleperformance.com. Laat van je horen en solliciteer door op de groene knop hieronder te drukken!

Facebook1k
Instagram274