Vacature – Heuvelpoort – Servicemedewerker

Heuvelpoort zoekt een servicemedewerker parkeergarage voor parttime. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor bezoekers van de parkeergarage. Ben jij klantgericht en ben je enigszins technisch? Lees dan verder voor de vacature.

Parkeergarage Heuvelpoort
Parkeergarage Heuvelpoort is een particuliere parkeergarage in het hart van de Tilburgse binnenstad. Het pand – voorheen een winkelcentrum – is in 2016 ingrijpend verbouwd. Het resultaat: een ruime, moderne parkeergarage die bekend staat als de eerlijkste parkeergarage van de stad. Een veilige plek, waar mensen met een gerust hart hun auto achterlaten. Het enthousiaste en kundige team zorgt er dagelijks voor dat de bezoekers altijd zorgeloos hun auto kunnen parkeren voor onder meer een verblijf in het naastgelegen Mercure Hotel Tilburg Centrum. Kom jij erbij?

Werkzaamheden servicemedewerker parkeergarage
In de functie van servicemedewerker parkeergarage ben je het eerste aanspreekpunt voor bezoekers. Je bedient en onderhoudt de parkeerapparatuur, je lost storingen op, zorgt dat de parkeergarage schoon en veilig is, straalt gastheerschap uit, beantwoordt en behandelt vragen van bezoekers en signaleert en rapporteert onregelmatigheden.

Functie-eisen

  • Proactieve, service- en klantgerichte instelling
  • Enig technisch inzicht en goede computervaardigheden
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, goede beheersing van de Engelse taal is een pre
  • Beschikbaarheid op donderdag 17:00 – 21:00 zaterdag van 11:00 tot 17:00 en op zondag van 12:00 tot 17:00 uur

Wat bieden ze?

  • Een afwisselende en uitdagende functie met een marktconform salaris
  • Een hecht en gezellig team collega’s binnen een dynamische organisatie
  • Ruime opleidingsmogelijkheden en kansen om jouw talent verder uit te diepen
  • Korting op slapen, eten en drinken in onze Accor Hotels wereldwijd en gratis parkeergelegenheid tijdens werktijd in Parkeergarage Heuvelpoort

Solliciteren
Denk je: ‘Ja, ik ben de ideale man of vrouw voor deze toffe bijbaan? Ze horen graag van je! Neem voor meer informatie contact op met de receptie via 013-535 46 75 of mail je motivatie inclusief Curriculum Vitae aan personeelszaken@heuvelpoort.nl.