Vacature Starter Sales account

Retailcoin

Retailcoin is een startup. Met onze nieuwe digitale innovatie op het gebied van klantbehoud bieden wij een echte oplossing voor een duurzame relatie tussen consument en winkel. 

Omschrijving leerwerkplek
Doordat Retailcoin nog in een startup fase zit, zijn er continu lopende trajecten op de verschillende gebieden. De starter kan bij ons ervaring opdoen binnen onze core business: blockchain en crypto valuta. Na een verkenningsfase krijg je de kans om mee te denken over de sales, marketing en communicatie van ons product. Uiteindelijk zul je de nieuwe kennis en vaardigheden live kunnen testen in contact met klanten.

Omschrijving leerbedrijf
Op ons kantoor midden in de spoorzone van Tilburg, zijn wij dagelijks bezig om het systeem en de blockchain technologie te ontwikkelen dat de basis vormt van onze innovatie. 

Korte lijnen wegens een klein team zorgen ervoor dat elke mening gehoord wordt en gewaardeerd wordt. De sfeer is gezellig maar ook zeer doelgericht. 

Vanuit het Centraal Station in Tilburg is ons gebouw een wandeling van 5 minuten.

Omschrijving begeleiding
Samen met de starter zal management een leertraject op maat gaan samenstellen. Hierbij maken we een roadmap met afspraken en data. Wekelijks gaan we dan zitten om voortgang te bespreken en ondersteuning te geven. 

Als blijkt dat de competenties van de starter niet direct passend zijn op het leerdoel is er ruimte om het doel bij te stellen binnen de werkzaamheden van Retailcoin.

Competenties
Onderstaande competenties worden ontwikkeld tijdens de leerwerkplek

  1. Sales
  2. Communicatie
  3. Crypto kennis
  4. Blockchain kennis
  5. Netwerken

Leerwerkplekeisen
Onderstaande leerwerkplek eisen worden gevraagd voor de leerwerkplek

  1. Communicatief
  2. Technisch onderlegd
  3. Fast thinker
  4. Gedreven

Overige
Gewenst minimaal opleidingsniveau: mbo 4
Gewenste opleidingsrichting: communicatie, sales, technologie 
Gewenst rijbewijs: niet van toepassing

Kijk hier voor meer informatie of om te solliciteren.