Vacature Junior Sales 

Ticketsplus

Ticketsplus is een bedrijf, actief in de Leisure-, recreatie- & entertainmentsector; gespecialiseerd in online ticketing, marketing- en sales. Tijdens het leerwerktraject leer je zeer spoedig de kneepjes van het vak: sales.

Omschrijving leerwerkplek
Tijdens de leerwerkperiode van Junior Sales bij Ticketsplus leer je de leisure- en entertainmentmarkt binnen no time kennen en onderhoud je de kwalitatieve relaties met onze partners. Samen met de sales (buitendienst) ga je op zoek naar kansen in de markt en speel je daarop in. Je leert het adviseren van de klant, vertaalt aanvragen naar voorstellen en verzorgt de opvolging hiervan. Daarnaast benader je partijen actief op ontbrekende klantinformatie. Je leert het verzorgen van klant-acties en belt deze na. Ook verzorg je de bijhorende administratieve leer/werkzaamheden en houdt het CRM systeem bij. Kortom, genoeg te leren!

Omschrijving leerbedrijf
Ticketsplus is een flexibel en groeiend bedrijf. Met een jong en dynamisch team hanteren wij een informele werksfeer met veel ruimte voor zelfontwikkeling. Onder de merknaam Ticketsplus vallen vier verschillende labels: Webshop, Media, Loyaliteit & Regio. Van het opzetten van een lezersactie in een krant of magazine, tot het opzetten van een loyaliteitsplatform voor een bekend merk of ticketverkoop vanaf een vakantiepark. Ticketsplus ondersteunt en faciliteert de bekendste merken.

Omschrijving begeleiding
De starter krijgt in de eerste weken een actieve training waarin hij/zij met diverse collega’s een ochtend dient mee te lopen om te ervaren wat de leer/werkzaamheden van de collega’s inhouden en het bedrijf te leren kennen. Daarna zal de starter samen met de sales manager het volledige salestraject doorlopen, waarbij de starter zich binnen no time steeds verder ontwikkelt tot expert in starter sales binnendienst.

Competenties
Onderstaande competenties worden ontwikkeld tijdens de leerwerkplek

  1. Klantcontact
  2. Commercieel denken en handelen
  3. Samenwerken
  4. Zelfstartend leren werken
  5. Telefonische verkoop

Leerwerkplekeisen
Onderstaande leerwerkplek eisen worden gevraagd voor de leerwerkplek

  1. Enthousiast
  2. Gemotiveerd
  3. Doorzetter
  4. Commercieel ingesteld
  5. Inlevingsvermogen

Overige
Gewenst minimaal opleidingsniveau: mbo 4
Gewenste opleidingsrichting: commerciële dienstverlening, vrijetijd & recreatie
Gewenst rijbewijs: B

Kijk hier voor meer informatie of om te solliciteren.