Theaters Tilburg – Allround Horecamedewerkers

Ik zoek je

Gastheren – gastvrouwen • oproepbasis • per heden
Je bent hét visitekaartje van Theaters Tilburg. Als eerste aanspreekpunt zorg je ervoor dat onze gasten een onbezorgde avond uit hebben. Dat begint bij de ontvangst in een van onze entrees, bij de kaartcontrole en de garderobe, waar je zorgt dat onze gasten zich direct welkom voelen. Voor aanvang, gedurende en na afloop van het event voorzie je onze gasten van een hapje en een drankje aan een van onze bars. Je bent actief betrokken bij het aanvullen van voorraad en schoonmaken van bars. Daarnaast sta je gasten te woord en help je gasten proactief. Bij grotere feesten en partijen komt de échte horecatijger in je naar boven. Je weet van aanpoten en werkt in een bevlogen en enthousiast team om ook de grotere events succesvol te laten verlopen. Je draait je hand niet om voor het lopen met bladen drank of eten en kunt snel van taak wisselen wanneer de situatie daarom vraagt.

We vragen

Je bent je ervan bewust dat je bijdraagt aan een complete avond uit. Je ontvangt alle gasten zoals je zelf ook ontvangen wilt worden. Je hebt een representatieve en gastvriendelijke uitstraling. Je bent stressbestendig. Uitstekende communicatieve vaardigheden zijn vanzelfsprekend voor je. Je bent flexibel inzetbaar, met name in de avonduren en weekenden, maar soms ook overdag. Je bent minimaal 18 jaar.

We bieden

Arbeidsvoorwaarden worden toegepast conform de cao Nederlandse Podia (www.caonederlandsepodia.nl). Het uurloon is gebaseerd op het wettelijke minimum uurloon en bij de leeftijd van 22 jaar en ouder word je ingeschaald in salarisschaal 1 van de cao. Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en een uitstekende werksfeer. Je wordt onderdeel van een organisatie met gemotiveerde collega’s en je kunt rekenen op een enthousiast en bevlogen team. We bieden je daarnaast een flexibel rooster, waarbij je zowel dag-, avond- als weekenddiensten draait. Je ontvangt je eigen werkkleding en werkt in een omgeving die geen dag hetzelfde is. En: elk jaar een knallend personeelsfeest (waar nog lang over wordt gesproken).

Hebben we elkaar gevonden?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Joost Veuger, manager hospitality & ticketing, telefoonnummer 013-5490308 of via jveuger@theaterstilburg.nl. Indien je interesse hebt kun je een sollicitatiebrief met cv voorzien van een recente (pas)foto voor richten aan afdeling Personeelszaken, Theaters Tilburg, Postbus 3035, 5003 DA in Tilburg of sturen naar vacatures@theaterstilburg.nl onder vermelding van de functienaam.

Meer informatie over
Theaters Tilburg: www.theaterstilburg.nl

Meer vacatures vind je hier.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld