Brabanthallen – Medewerker Event Services

Den Bosch, Tenminste 8 uur per week, uren in overleg – flexibel inzetbaar – mooi salaris.

Vind je het fijn veel vrijheid in je werk te hebben en zelf te plannen wanneer je je werkzaamheden uitvoert? Wil je makkelijk en snel een extra centje bij verdienen? Dan hebben wij een top bijbaan voor jou!

Waar ga ik doen?

Er zijn een aantal vaste taken die wekelijks terugkomen. Hier kun je o.a. denken aan verschillende kleine klusjes en het openzetten en spoelen van de diverse kranen op locatie. Hierdoor blijven onze leidingen ten alle tijden schoon. Erg belangrijk voor de algehele hygiëne en uiteindelijk voor onze gasten! Deze taken kunnen op elke willekeurige dag gepland worden en verdeeld worden over meerdere dagen. Daarnaast hoeven de taken ook niet elke week op het zelfde moment te gebeuren, veel vrijheid dus!

Wat bieden wij?

Als je een bijbaan zoekt heb je natuurlijk verschillende opties. Maar wij hebben:

  • Super gezellige en hechte club facilitaire collega’s;
  • Flexibele werktijden: Dat maakt dat het een fijne (bij)baan is in combinatie met sport, hobby’s en de rest van de afspraken in je agenda.
  • Toffe kick-off en gedurende het seizoen worden er verschillende activiteiten georganiseerd. ( Hierbij kun je denken aan een barbecue, teamdag of borrel).
  • Kans op gratis toegang tot grote evenementen. (we verloten altijd een aantal toegangskaarten onder onze medewerkers).
  • Bevalt het goed ( daar gaan we uiteraard vanuit ) is het mogelijk om op termijn meer uren te werken. Bij ons is namelijk altijd wel wat te doen!:)

Daarnaast bieden we (natuurlijk)

  • Een mooi salaris;
  • Mogelijkheid tot leuke en handige trainingen die altijd goed staan op je cv.
Interesse?

Ben jij op zoek naar een toffe bijbaan bijvoorbeeld voor na of tijdens je studie? En ben je die verantwoordelijke, flexibele en uiteraard gezellige collega die we zoeken? Woon je vlakbij de Brabanthallen? Dan hebben wij dé job voor jou en maken wij heel graag kennis met je! Solliciteer via de sollicitatiebutton of via whatsapp op 06-57190561. Dat is het nummer van je toekomstige collega Karin Berens. Bij haar kun je ook terecht met eventuele vragen.

De aanvraag van een VOG maakt onderdeel uit van de procedure.

Graag tot snel!

Solliciteren doe je hier.