Vacature starter grafisch designer Buro Werktuig 

Buro Werktuig

Heb je gevoel voor kleur, vorm, materiaal en typografie? Ben je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op grafisch gebied en heeft de Adobe Suite geen geheimen voor jou? Dan is Buro Werktuig op zoek naar jou! Als grafisch designer ben jij verantwoordelijk voor alle visuele uitingen die bij ons de deur uit gaan. Zo breng je concepten die je samen met de filmmaker en copywriter creëert visueel tot leven.

Buro Wie?
Buro Werktuig! Een uniek reclamebureau. Jong, leergierig, brutaal maar toch bescheiden. Altijd een frisse blik. Vier jonge honden aan de start van hun (communicatie-, reclame-, marketing-, creatieve-) carrière: een projectleider, copywriter, filmmaker en jij. Samen creëren we opvallende campagnes, creatief communicatiemateriaal, vette videoproducties en social content voor verschillende opdrachtgevers.

Bij ons werken betekent dat je investeert in je toekomst. Je doet relevante werkervaring op en krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Hoe? Door heel veel zelf te doen en waar nodig te schakelen met onze vrienden van Scheepens Reclame. We zitten bij hen in het pand, dus de lijnen zijn kort. Ze staan altijd klaar voor advies, feedback en hulp waar nodig, zodat je wordt klaargestoomd voor de arbeidsmarkt zonder gat op je cv.

‘Klaargestoomd’?
Jazeker. Werken bij Buro Werktuig betekent namelijk dat je werkt volgens een startersbeursregeling (leerwerktraject) van 32 uur, met een vergoeding van € 500,- per maand. Daarnaast bouw je € 100,- per maand aan scholingsgeld op, die je zelf mag investeren in een studie of cursus.

Dus…

  • Heb je gevoel voor design?
  • Ervaring met Adobe programma’s als Photoshop, Indesign en Illustrator?
  • Ben je een teamplayer?
  • Creatief?
  • Leergierig?
  • En heb je geen tot weinig werkervaring?

…mail dan vandaag nog je cv en een korte motivatie naar sales@burowerktuig.nl en dan zien we elkaar snel!
Meer weten over Buro Werktuig? Kijk dan hier