Vacature starter copywriter Buro Werktuig 

Buro Werktuig 

Krijg jij jeuk van spelfouten, vind je creatief schrijven tof om te doen en ken je de weg binnen Facebook, Instagram en alle andere social media kanalen? Dan is Buro Werktuig op zoek naar jou! Als copywriter ben jij verantwoordelijk voor alles wat met tekst te maken heeft en ben je de koning(in) van de social media kanalen. Van onszelf, én van onze klanten. Zo breng je concepten die je samen met de filmmaker en grafisch designer creëert tot leven in crossmediale campagnes.

Buro Wie?
Buro Werktuig! Een uniek reclamebureau. Jong, leergierig, brutaal maar toch bescheiden. Altijd een frisse blik. Vier jonge honden aan de start van hun (communicatie-, reclame-, marketing-, creatieve-) carrière: een projectleider, grafisch designer, filmmaker en jij. Samen creëren we opvallende campagnes, creatief communicatiemateriaal, vette videoproducties en social content voor verschillende opdrachtgevers.

Bij ons werken betekent dat je investeert in je toekomst. Je doet relevante werkervaring op en krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Hoe? Door heel veel zelf te doen en waar nodig te schakelen met onze vrienden van Scheepens Reclame. We zitten bij hen in het pand, dus de lijnen zijn kort. Ze staan altijd klaar voor advies, feedback en hulp waar nodig, zodat je wordt klaargestoomd voor de arbeidsmarkt zonder gat op je cv.

‘Klaargestoomd’?
Jazeker. Werken bij Buro Werktuig betekent namelijk dat je werkt volgens een startersbeursregeling (leerwerktraject) van 32 uur, met een vergoeding van € 500,- per maand. Daarnaast bouw je € 100,- per maand aan scholingsgeld op, die je zelf mag investeren in een studie of cursus.

Dus…

  • Heb je een passie voor schrijven?
  • Kun je je inleven in verschillende doelgroepen om deze op een passende manier aan te spreken?
  • Ken je alle ins en outs van social media?
  • Ben je een teamplayer?
  • Creatief?
  • Leergierig?
  • En heb je geen tot weinig werkervaring?

…mail dan vandaag nog je cv en een korte motivatie naar sales@burowerktuig.nl en dan zien we elkaar snel!
Meer weten over Buro Werktuig? Kijk dan hier