Uitgelicht: Projectleider – Buro Werktuig

Nina, onze huidige projectleidster, heeft een mooie carrièreswitch gemaakt. We zoeken voor 21 augustus dus een vervanger!

Wat is Buro Werktuig?

Buro Werktuig: leergierige reclamemakers. Altijd jong. De samenstelling altijd anders. Wij maken de vetste video’s, passende posters en frisse flyers, maar pakken ook allerlei andere hands-on creatieve klussen aan. Bij ons werk je een half jaar om het gat op je cv te dichten, oftewel je doet super relevante werkervaring op.

Wat ga je doen?

Ben jij van nature een aanvoerder? Ben je een kei in structuur aanbrengen, planningen maken, telefoontjes plegen, onderhandelen, je doelen behalen en klanten adviseren? Dan zoeken wij jou! Je leert namelijk je organisatietalent nog beter in te zetten. Jij gaat het overzicht houden en alle afspraken met partners maken. Wij willen dat jij hét gezicht van Buro Werktuig gaat worden. Met een beetje geluk herkent heel zakelijk Tilburg jou straks! Dat is lekker binnenkomen bij je eerste baan! 

Werkervaring waar je echt iets aan hebt

Bij ons werken betekent dat je investeert in je toekomst. Je doet relevante werkervaring op en krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Hoe? Door heel veel zelf te doen en waar nodig te schakelen met onze vrienden van Scheepens Reclame. We zitten bij hen in het pand, dus de lijnen zijn kort. Ze staan altijd klaar voor advies, feedback en hulp waar nodig, zodat je wordt klaargestoomd voor de arbeidsmarkt zonder gat op je cv.

We begeleiden je als volgt

Je hebt een kort lijntje met de account directors van Scheepens Reclame. Zij helpen je bij je vragen, houden je proces in de gaten en sturen bij waar nodig. Geen vraag is voor hen te gek. 

Dit ga jij leren
  • Je leert professioneel communiceren met klanten 
  • Je leert situaties tijdig te onderkennen en hierop adequaat in te spelen.
  • Je leert je collega’s te stimuleren en begeleiden van het bereiken van hun persoonlijke doelen 
  • Je leert de nieuwe visie van Buro Werktuig uit te dragen op de juiste manier binnen de juiste kanalen
Dit breng jij mee
  • Je vindt plannen leuk
  • Je bent sociaal en je vindt het leuk om in een creatief team te werken
  • Je kunt goed inleven in onze (jonge) doelgroepen
  • Je weet hoe je doelgroepen aanspreekt
  • Je neemt initiatief
De laatste stap is aan jou

Schrijf voor jezelf even een korte motivatie en stuur je cv naar: sales@burowerktuig.nl. Wat je ook kunt doen is ons gewoon eens een keertje bellen. We zijn bereikbaar via: 013 5950904.