Reachtruckchauffeur – Coolblue

Tilburg, 40 uur (met opleiding)

Plus en minpunten

👍 Je zorgt dat alle producten grijpklaar liggen voor de helden van de Pick & Pack-afdeling.

👍 Je zorgt dat alle producten netjes en op de juiste locatie in het magazijn worden ingeruimd met een reachtruck of EPT.

👍 Je tilt alles naar een hoger niveau, of een toontje lager.

👍 Jij leidt soms een dubbelleven als Orderpicker als de order met een reachtruck gepickt moeten worden.

👎 We zullen jou niet terugzien in een aflevering van De Slechtste Chauffeur Van Nederland.

Omschrijving

Er is ‘s ochtends al een vrachtwagen met producten langs geweest. Dat is mooi, je kunt direct aan de slag want er staan al wat gesealde pallets klaar om de stellingen in te gaan.

Nu het weer warmer wordt moeten er pallets met heaters van de vloer terug de stellingen in. Jij gaat hier met je reachtruck naartoe en zorgt meteen dat er een pallet met ventilatoren op de grond locatie komt te staan. Daarna rijdt je snel naar Hal A, hier moet een pallet met de nieuwste koptelefoons meteen aangevuld worden.

Je krijgt de opdracht om met een EPT een pallet met verschillende producten in te ruimen. Dit doe je direct op een pick-locatie zodat je vrienden van de afdeling Pick & Pack het product meteen kunnen pakken. Dankzij jou grijpen zij niet mis! Daarna blijkt het druk te zijn bij het blauwe bakken-gebied en ga je daar je collega’s te voet nog even helpen om alle blauwe bakken op de juiste plek te zetten. Je werkdag zit er alweer op! Met een voldaan gevoel ga je lekker naar huis.

Dit ben jij

  • Je bent minimaal 18 jaar jong.
  • Je hebt een zelfstandige werkhouding met oog voor detail.
  • We zoeken een collega met logistieke ervaring in diverse processen. Als je een reach-certificaat hebt (gehad) is dat een pre.

Dit krijg je

  • Geld. Een vast salaris van €10,54 per uur. Inclusief 8% vakantiegeld (dat in mei wordt uitbetaald) is dit €11,38 per uur. Na 22.00 uur krijg je 50% toeslag!
  • 10% Korting op alle spullen die we verkopen.
  • Ongekend goede werksfeer. Met versbereide happen, legendarische Coolblue-feesten en de leukste teamactiviteiten.

Solliciteren!

Hieronder hebben we de vacature voor je! 👇