ZIT ER BIJ JOU OOK IEMAND OP DE BANK?

Heb je thuis iemand op de bank zitten? Iemand die even niet meer weet wat te doen?
Dan kan je nu contact opnemen met het Jongerenpunt. Wij helpen jouw zoon of dochter gratis met alles wat met werk of studie te maken heeft.
Dat kan zijn met een goed advies of een studie/beroepskeuzetest, maar ook begeleiden we onze jongeren naar vacatures, leerwerkplekken, opleidingen of werkervaringsplaatsen.
Alle jongeren worden gekoppeld aan één van onze jongerenregisseurs, zo blijven we altijd op de hoogte van de ontwikkelingen en kunnen we gericht hulp bieden.

HOE JE CONTACT MET ONS OPNEEMT

Om contact op te nemen ga je rechtsboven naar het kopje contact en klik je je eigen regio aan.

INFO OVER SCHOOL

HEBBEN JIJ EN JE KIND MEER INFORMATIE NODIG OVER

Leerplicht en kwalificatieplicht, een scholingslening, studeren met een arbeidsbeperking, loondienst en opleiding, studeren met een WW-uitkering, een stageplek, carrièrekansen, studiekeuze, studeren als alleenstaande ouder?

INFO OVER INKOMEN

ZIJN JIJ EN JE KIND OP ZOEK NAAR

Hoe je een uitkering aanvraagt, of hij/zij recht heeft op een bepaalde uitkering, wat bijzondere bijstand is, wat de schuldhulpverlening voor hem/haar kan doen, hoeveel vermogen hij/zij mag hebben, of een erfenis gevolgen heeft voor zijn/haar uitkering?

INFO OVER WERK

HEBBEN JIJ EN JE KIND MEER INFORMATIE NODIG OVER

Wat past bij jouw kind, een nieuwe baan, social media als baan, Startersbeurs, ontslagen worden, hoe je een CV maakt, sollicitatietips, arbeidsvoorwaardengesprekken voeren of voor zichzelf beginnen?

VACATURES

TIJD OM VAN DE BANK AF TE KOMEN

Ga samen met je kind op zoek naar de laatste vacatures; check ze hier!