Je zoon of dochter loopt een beetje vast…

We beloven

Hulp en steun op maat. Wij zijn er voor je zoon of dochter als het even niet zo lekker loopt. Het kan namelijk zijn dat ze even vastlopen in hun zoektocht. Dit is niet erg. Wat we zien is dat jongeren hele mooie kansen hebben. 

Wij steunen ze graag op elk vlak, dus:

Werk

Inkomen en kosten

Studie en scholing

Of als ze het even niet zo goed weten

Deze hulp is helemaal gratis.

Hoe werkt dit dan?

We koppelen één van onze jongerenregisseurs aan je zoon of dochter. Dit klinkt heel strak, maar eigenlijk kun je ze zien als een soort mentoren. Samen bekijken ze dan wat er belangrijk is voor hen. Dit kunnen dus echt alle vragen zijn! Het kan variëren van het helpen met problematische schulden tot aan het ontdekken waar je zoon of dochter goed in is. Bijvoorbeeld door een studie- of beroepskeuzetest.

Wij zetten dus echt alles op alles om iedere jongere in de regio Midden-Brabant verder te helpen.

Dus… hoe neem ik contact op?

Klik hieronder op ‘zoon of dochter aanmelden’. Vervolgens kun je het formulier invullen. De jongerenregisseur uit de regio stuurt uw zoon of dochter dan een bericht!

INFO OVER SCHOOL

HEBBEN JIJ EN JE KIND MEER INFORMATIE NODIG OVER

Leerplicht en kwalificatieplicht, een scholingslening, studeren met een arbeidsbeperking, loondienst en opleiding, studeren met een WW-uitkering, een stageplek, carrièrekansen, studiekeuze, studeren als alleenstaande ouder?

INFO OVER INKOMEN

ZIJN JIJ EN JE KIND OP ZOEK NAAR

Hoe je een uitkering aanvraagt, of hij/zij recht heeft op een bepaalde uitkering, wat bijzondere bijstand is, wat de schuldhulpverlening voor hem/haar kan doen, hoeveel vermogen hij/zij mag hebben, of een erfenis gevolgen heeft voor zijn/haar uitkering?

INFO OVER WERK

HEBBEN JIJ EN JE KIND MEER INFORMATIE NODIG OVER

Wat past bij jouw kind, een nieuwe baan, social media als baan, Startersbeurs, ontslagen worden, hoe je een CV maakt, sollicitatietips, arbeidsvoorwaardengesprekken voeren of voor zichzelf beginnen?

VACATURES

WAAR IS JOUW ZOON OF DOCHTER HEEL GOED IN?

Misschien past past dit wel bij een hele leuke vacature.