1. Home
  2. /
  3. Ontwikkelbanen Vacatures
  4. /
  5. Ontwikkelbaan Medewerker Onderhoud

Ontwikkelbaan Medewerker Onderhoud.

Experts at Work werkt met en voor mensen. Onze medewerkers streven permanent naar meer kwaliteit en naar verbetering, met aandacht voor het menselijke voorop. Permanente bijscholing en persoonlijke ontwikkeling zijn belangrijke hoekstenen om betrouwbare kwaliteit te kunnen blijven waarborgen.

We zijn op zoek naar versterking voor 6 maanden, 24-28 uur per week, als medewerker onderhoud.

De baan

Dit is een ontwikkelbaan. Dat is geen gewone baan, maar een traject van 6 maanden waarin jij als starter (18-26 jaar) op de arbeidsmarkt ervaring op kan doen.

Binnen ons bedrijf zijn wij op zoek naar een handige duizendpoot die er voor kan zorgen dat onze gebouwen en terreinen er altijd tip-top uitzien. Je bent in deze functie bezig met uiteenlopende onderhoudstaken. Van onderhoud buiten tot schilderwerk, van aanpassingen aan plafonds en lampen tot kleine reparaties.

Wie zoeken we?

We zoeken jou als je een kans wilt om een half jaar lang zoveel mogelijk te leren. Hieronder staan eigenschappen die daarbij handig zijn. Het allerbelangrijkste is dat je bereid bent te leren. Waar een wil is, is een weg!

  Jij zorgt er graag voor dat alles er netjes uitziet.
  Jij houdt van afwisseling. 
  Een opleiding in onderhoud of elektra is goed, maar enige ervaring op een andere manier is ook prima. 
  Je wil graag al doende meer leren over het vak.

Wat bieden wij jou?

Bij de start maken we samen een plan; afhankelijk van jouw behoefte en kennis van het vak plannen we begeleiding in. Deze krijg je van ons en van het Jongerenpunt.

Je krijgt een vaste vergoeding van netto € 700,- per maand (ongeacht je leeftijd). Zet je vol in en na dit traject heb jij ervaring opgedaan als medewerker onderhoud!

Wil je meer informatie over deze Ontwikkelbaan? Mail dan naar miriam@expertsatwork.nl. Even bellen? +0850072700.

Je bent er bijna…

Klik op de knop hieronder en registreer jouw Ontwikkelbanen account. Het is gratis! Kom je er niet uit? Kijk dan deze korte tutorial. Daarna ben je klaar om met je account aan de slag te gaan en op Ontwikkelbanen te solliciteren. Ready? Let’s go! 😄

Contact