f

  1. Home
  2. /
  3. Ontwikkelbanen Vacatures
  4. /
  5. Ontwikkelbaan Content creator

Ontwikkelbaan Content Creator.

Tilburg.com is het grootste stadsplatform van de stad, bijgehouden door en voor Tilburgers. Wij houden van de stad en voelen de Tilburgse trots tot in onze tenen. En dat dragen we op onze online kanalen uit met vette beelden, mooie interviews, verrassende nieuwtjes en sterke partnerships. Ruim 40.000 fans, tienduizenden volgers, miljoenen pageviews per jaar en samenwerkingen met honderden bedrijven uit de regio… Daar doen we het voor!

Wij nemen onze rol in de maatschappij serieus en leven van samenwerking. Daarom helpen wij anderen graag op weg. Bovendien werken graag met jonge mensen en bieden veel ruimte voor ontwikkeling. 

De baan

Journalistiek, content management, community management en marketing. Bij Tilburg.com ben je niet bezig met één ding. Je combineert dat allemaal. Je houdt bij wat er (online) leeft in de stad, bij de bezoekers en bij klanten. Je volgt de actualiteit, schrijft mooie verhalen, creëert vette beelden en activeert marketingcampagnes. Je kickt op bezoekersaantallen, views, kliks, fans, volgers en interactie met de stad en denkt mee om onze (social) kanalen optimaal in te zetten.

Het betreft een ontwikkelbaan. Hierbij doe je als starter op de arbeidsmarkt (18-26 jaar) in 6 maanden werkervaring op, voor tussen de 24 en 28 uur per week. Jij krijgt hierbij een vaste vergoeding van 700 euro netto per maand.

De organisatie

Wij houden kantoor in hartje binnenstad en kunnen op die manier 24/7 zien, horen, proeven, ruiken en voelen wat er in Tilburg gebeurt. Wij  werken ons uit de naad om klanten succesvoller te maken en meer mensen fan te laten worden van de stad en onze kanalen.

Met een team van community managers, redacteuren en marketeers hebben we alle expertise in huis om jou intens te begeleiden. Natuurlijk heb je ook voldoende vrijheid om jezelf persoonlijk te ontwikkelen.

Wie zoeken we?

We zoeken jou als je een kans wilt om een half jaar lang zoveel mogelijk te leren en toffe content te maken voor Tilburg.com. Het is fijn als je een opleiding hebt richting communicatie. Heb jij dat nou niet, maar denk je dat je, bijvoorbeeld door andere ervaringen of vrijwilligerswerk, of gewoon jouw passie voor content, toch perfect zou zijn voor deze baan? Reageer dan vooral ook!

Wat bieden wij jou?

Na deze ontwikkelbaan heb je heel veel waardevolle ervaring opgedaan content creator! Begeleiding krijg je van ons en van het Jongerenpunt. Je krijgt een vaste vergoeding van netto € 700,- per maand (ongeacht je leeftijd).

Wil je meer informatie over deze Ontwikkelbaan? Mail dan naar ruud@tilburg.com. Liever even bellen? +31633944766.

Meteen enthousiast en wil je direct solliciteren? Ga dan via de knop hieronder naar het Ontwikkelbanen platform.

Je bent er bijna…

Klik op de knop hieronder en registreer jouw Ontwikkelbanen account. Het is gratis! Kom je er niet uit? Kijk dan deze korte tutorial. Daarna ben je klaar om met je account aan de slag te gaan en op Ontwikkelbanen te solliciteren. Ready? Let’s go! 😄

Contact