1. Home
  2. /
  3. Ontwikkelbanen Vacatures
  4. /
  5. Ontwikkelbaan Communicatie en Contentcreatie

Ontwikkelbaan Communicatie en Contentcreatie.

IDEE-alisten is een veelzijdig collectief in Tilburg dat een flink aantal maatschappelijke projecten aanjaagt en op weg helpt in de opstart. Dat doen we bijvoorbeeld voor Broedplaats WIJ West (wijwest.nl), waarmee we hard werken aan communitybuilding in Tilburg West. Een van de andere opdrachtgevers is Sportbedrijf Tilburg, waarvoor we een uitdagende sportcampagne op poten zetten en helpen uitvoeren. We zijn vindingrijk, creatief en soms een tikje brutaal. Met onze vernieuwende oplossingen zorgen we voor resultaat. 

We zijn op zoek naar versterking voor 6 maanden, 24-28 uur per week, van het uitvoerende communicatieteam.

De baan

Het betreft een ontwikkelbaan. Dat is geen gewone baan, het is een traject dat we samen aangaan, waarbij je als starter op de arbeidsmarkt (18-26 jaar), een boost krijgt in je ontwikkeling en ervaring. Zie het niet als een baan, maar als een aanjaagtraject op weg naar een toffe baan.

We gaan samen vol gas en we leren je een hele boel tips & tricks, uitgaande van onze 20 jaar ervaring met campagnes, storytelling en communicatieprojecten.

Wie zoeken we?

We zoeken jou als je een kans wilt om een half jaar lang zoveel mogelijk te leren en samen met een team een uitdaging aan te gaan. Hieronder zijn skills die daarbij handig zijn.

Beschik je niet over alle skills, maar wel over een aantal? Reageer dan toch! De insteek is dat we samen kunnen werken aan die skills. Het allerbelangrijkste is dat je bereid bent te leren en als team aan de bak wilt met vette projecten. Waar een wil is, is een weg!

  Vaardig met social media
  (Basis)vormgevingsvaardigheden (Photoshop, Indesign, Illustrator)
  Tekstueel vaardig
  Gevoel voor verhaal en online storytelling
  (Basis)kennis WordPress
  Handig met camera (vloggen, fotografie)
  Basiskennis marketing
  Open houding. Bereid om al doende te leren en niet bang zijn om fouten te maken
  Bereidheid om af en toe ook ander werk te doen, bijvoorbeeld de organisatie ondersteunen voorafgaand of tijdens een event, mensen ontvangen
  Teamspirit

Wat bieden wij jou?

Doe vol gas met ons mee en na dit traject heb je je strepen verdiend als content creator! Begeleiding krijg je van ons en van het Jongerenpunt. Je krijgt een vaste vergoeding van netto € 700,- per maand (ongeacht je leeftijd).

Wil je meer informatie over deze Ontwikkelbaan? Mail dan naar lois@idee-alisten.nl. Even bellen? +31 6 26160386.

Je bent er bijna…

Klik op de knop hieronder en registreer jouw Ontwikkelbanen account. Het is gratis! Kom je er niet uit? Kijk dan deze korte tutorial. Daarna ben je klaar om met je account aan de slag te gaan en op Ontwikkelbanen te solliciteren. Ready? Let’s go! 😄

Contact