1. Home
  2. /
  3. Ontwikkelbanen Vacatures
  4. /
  5. Ontwikkelbaan audiovisueel vormgever

Ontwikkelbaan Audiovisueel Vormgever.

Ben jij op zoek naar een interessante ervaringsplek, voor 28 uur per week, waar je met jouw creatieve kennis kunt bijdragen aan de kwaliteit van zorg? Waarbij je onderdeel uitmaakt van de Thebe Leert beweging waarbinnen vele opleiders werken en we ervaring hebben met het begeleiden van trainees, stagiaires en ontwikkelplekken? Ben jij dat enthousiaste talent wat onze audiovisuele communicatie naar een hoger niveau kan tillen? Dan is dit is deze ontwikkelbaan iets voor jou!

Thebe levert wijkverpleging, specialistische zorg, thuisbegeleiding en dagbesteding aan ruim 8000 cliënten. Dit doen we vanuit onze visie ‘De bedoeling’, waarin we streven naar zoveel mogelijk eigen regie van de cliënt. Dagelijks verlenen de zorgmedewerkers in zelfstandige teams de meest passende en best mogelijke zorg. Door deze zelfstandige teams is Thebe een platte en dynamische organisatie. Binnen deze visie en organisatiestructuur helpen we Thebe bij het realiseren van een cultuur van Continu verbeteren.

De baan

Als medewerker binnen Thebe leert draag je bij aan de professionalisering van de Thebe teams en afdelingen. Denk hierbij aan het maken van kennisclips voor bepaalde onderwerpen. Je bent dan verantwoordelijk voor het contact met de medewerkers, het script, het filmen en het bewerken. Wij vertrouwen op jouw kennis en kunde. Je krijgt zelf de kans om jouw werkzaamheden uit te breiden naar bijvoorbeeld het meedenken of maken van e-learnings, co-trainer zijn bij een training of andere soortgelijke werkzaamheden.

Thebe faciliteert dit onder andere door middel van een zogenaamde Digihub en Studio waar naast de mogelijkheid tot editen ook de mogelijkheid is om digitale live-events te registreren en uit te zenden.

Het gaat om een ontwikkelbaan. Hierbij doe je als starter op de arbeidsmarkt (18-26 jaar) in 6 maanden werkervaring op, voor 28 uur per week. Jij krijgt hierbij een vaste vergoeding van 700 euro netto per maand.

Over jou

  Je bent aantoonbaar vaardig rondom audiovisuele communicatie Je bent leergierig en geïnteresseerd in de publieke sector.
  Je bent creatief en digitaal vaardig.
  Je bent eigen baas over je taken, maar je betrekt anderen bij jouw ideeën.
  Je bent proactief – je hebt eigen regie over je werkzaamheden en je eigen ontwikkeling.
  Je bent minimaal 6 maanden beschikbaar.

Wat bieden wij jou?

Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:

  • Een fijne werksfeer en mogelijkheden voor jouw persoonlijke groei.
  • Samen met ons ga je aan de slag met jouw leerdoelen. Thebe is een grote organisatie, wij geloven dat voor ieder leerdoel een plek binnen Thebe is om deze te gaan behalen.
  • De mogelijkheid om wanneer je geen fysieke afspraken hebt, thuis te werken of je uren flexibel in te zetten.
  • Pionieren in een innovatieve en gedreven organisatie.

 

Je krijgt een vaste vergoeding van netto € 700,- per maand (ongeacht je leeftijd).

Interesse in deze functie? Solliciteer dan via het Ontwikkelbanen-platform. Hieronder zie je hoe dat werkt.

Je bent er bijna…

Klik op de knop hieronder en registreer jouw Ontwikkelbanen account. Het is gratis! Kom je er niet uit? Kijk dan deze korte tutorial. Daarna ben je klaar om met je account aan de slag te gaan en op Ontwikkelbanen te solliciteren. Ready? Let’s go! 😄

Komt je er echt niet uit? Neem dan contact op met het Jongerenpunt via aanmelden@jpmb.nl, ons contactformulier of 0621341041.

Contact