Vacatures in de stad

Ben je op zoek naar een baantje? Wij zoeken met je mee!
In de binnenstad van Tilburg zijn een hoop gave banen te vinden! Misschien zit hier wel iets voor jou tussen.

Ga je solliciteren of ben je toch naar iets anders op zoek? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.
Meer vacatures vind je op onze vacature pagina
 

Eazzie
Eazzie is nog maar pas geopend op het station en is dus nog op zoek naar een heleboel personeel. Er zijn nog vacatures voor bediening, bezorging, keukenhulp en kok. Meer informatie vind je op de website.

Teleperformance
Teleperformance heeft altijd verschillende functies open staan. Van klantenservice medewerker tot supervisor. Er is dus altijd iets op maat te vinden. Check de website of jou toekomstige baan er tussen zit.

Pathé
Pathé zoekt een service employee voor doordeweekse dagen. Dus ben jij een enorme filmfan en ben je doordeweeks beschikbaar? Solliciteer dan via de website van Pathe.

Sushi Koi
Sushi Koi is op zoek naar hardwerkende, energieke en vriendelijke individuen. Herken jij je daarin? Ga dan snel naar de website, bekijk de vacature en reageer. Wie weet kun je hier en daar een sushi meepikken.

Klein Café Van Horen Zeggen
Weet jij alles van speciaalbiertjes en organiseer je de gaafste feestjes? Wordt bedrijfsleider bij Klein Café Van Horen Zeggen! Stuur dé motivatie met CV waar ze niet omheen kunnen! Mail naar marga@cafevanhorenzeggen.nl.

Perry sport
Perry sport heeft verschillende functies open staan: voor verkoper, bijbaan, BBL verkoper en stagiair. Meer informatie krijg je in de winkel of op werkenbijperrysport.nl.

Bakker Bart
Ben jij spontaan, enthousiast, klantvriendelijk en flexibel inzetbaar? Solliciteer dan bij Bakker Bart. Ga er langs en lever je cv en motivatiebrief in in de winkel.

Thrill & Grill
Op zoek naar een baan in de horeca? Die vind je bij Thrill & Grill. Zij zoeken afwassers, keukenhulp en bediening. Genoeg keuze dus. Ga hier langs voor meer informatie.