Vaste vacatures

We hebben een aantal vaste vacatures voor je klaar staan! Voor de onderstaande functies zijn ze altijd op zoek naar hardwerkende en enthousiaste collega’s! Heb je interesse in één van deze functies? Stuur dan een mailtje met de titel van de functie, je cv, motivatie en BSN naar aanmelding aanmelding@jongerenpuntmiddenbrabant.nl.

Commercieel medewerker

Je komt te werken in een contact center dienst, je hebt VMBO+ niveau.

Klantenservice medewerker

Je komt te werken in een contact center dienst, je hebt VMBO+ niveau.

Beladers

Hier zijn geen harde eisen voor!

Inpakkers

Hier zijn geen harde eisen voor!

Financieel administratief medewerker

Je hebt mbo werk- en denkniveau, en je bent accuraat en cijfermatig. Je komt terecht in een hectische werkomgeving en je hebt kennis van MS Word, Excel en Outlook.

Leerling stoffeerder/timmerman

Je hebt affiniteit met vakwerk, en je bent gemotiveerd en leergierig.

Customer Service medewerker Frans

Je hebt een afgeronde commerciële HBO opleiding, en een vloeiende beheersing van Frans, Nederlands en Engels is een must. Duits is een pré!

Productie medewerker

Je hebt VMBO niveau en Technisch inzicht. Je bent goed in meten, betrouwbaar, gedreven en gemotiveerd.

Technisch commercieel medewerker

Je hebt mbo niveau en affiniteit met metaal en techniek, daarnaast heb je technische kennis en inzicht, communicatieve vaardigheden, doorzettingsvermogen en enthousiasme.

Allround operator

Je hebt mbo 3- of 4 werk- en denkniveau. Daarnaast heb je een certificaat matrijzen voor kunststoffen, een certificaat spuitgieten, en ervaring met probleemanalyses bij spuitgieten en ervaring met het ombouwen van spuitgietmachines.

Accountmanager binnendienst

Je hebt een afgeronde mbo opleiding en 2 jaar ervaring als accountmanager binnendienst. Je bent representatief, hebt commerciële drive, je kan presteren onder druk en je hebt ervaring met zowel korte- als lange termijn targets.

Metaalbewerker

Je hebt ervaring in metaal en bent betrouwbaar en gemotiveerd. Je hebt technisch inzicht, een wil om te leren en een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Warehouse medewerker

Je hebt een goede beheersing van de Engelse en/of Nederlandse taal. Je bent precies, flexibel inzetbaar, enthousiast, gedreven, loyaal en betrouwbaar.

Customer service medewerker

Je hebt een afgeronde HBO opleiding, kennis van logistieke (administratieve) systemen en processen, kennis en ervaring met MS Word en Excel en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Reageren

Contactpersoon Marc Bevers – aanmelding@jongerenpuntmiddenbrabant.nl