Ouders en hulpverleners,vind hier de juiste ondersteuning
voor jouw kind of pupil!

Help jouw kind verder met werk, scholing of inkomen!

Als ouder of hulpverlener is het ontzettend moeilijk om te zien dat jouw pupil thuis zit of gestopt is met school en zijn of haar capaciteiten daardoor niet op de beste manier kan benutten. Op zulke momenten wil je niks liever dan jouw pupil hulp aanbieden, maar vaak zie je door de bomen het bos niet meer. Voor dit soort problemen is het Jongerenpunt in het leven geroepen. Want wij gaan je hierbij helpen en ervoor zorgen dat het talent van jouw pupil optimaal tot zijn recht gaat komen!

Ouders

Als ouder wil je niks liever dan jouw kind gelukkig zien. Als je kind vervolgens na zijn studie geen baan kan vinden of al eerder thuis komt te zitten, kan dit ontzettend frustrerend zijn. Jij ziet de talenten die jouw kind bezit en wil heel graag dat anderen dat ook gaan zien. Wij begrijpen dan ook dat je je kind heel graag wil ondersteunen in deze lastige periode van zijn of haar leven, want wij willen dat ook! Het Jongerenpunt is er om jouw kind, maar ook jou te helpen. Samen komen we er wel!

Hulpverleners

Ook als hulpverlener kan het heel frustrerend zijn als je ziet dat jouw pupil zijn talenten niet tot uiting kan laten komen. Ook al ben jij niet zijn of haar ouder, toch bouw je een band met je pupil op en wil je dat hij op een goede plek terecht komt. Wij delen deze mening met je en daarom is het Jongerenpunt er niet alleen voor ouders maar ook voor jou als hulpverlener! Wij helpen jou en je pupil en zoeken samen naar de juiste oplossingen.

Stel je vraag hier:

Ga naar het contactformulier

Neem contact met ons op

Hulp nodig? Of heb je vragen? Neem contact met ons op!

Ben je jij het nieuwe logistiek talent? 16 november 2017

Is Logistiek iets voor jou? Binnenkort organiseert Leren en Werken samen met Logistiek Midden-Brabant het evenement Logistiek Werkt! Hier kun je tussen 15 en 17 uur groepsgewijs in gesprek met een chauffeur van Versteijnen Logistics,…

Geen categorieJongerenWerkgeversOuders/HulpverlenersSchoolOudersWerkInkomenBaanVerwijzersPartners